BayyNill mermeral hangi haftalarda yapılıyomuş herkezde bilgisi olmadan fikir sahibi ben 32 haftalıkken vurulmuştum çocuğun ciğerlerinin hızlı bi şekilde gelişip dışarıda solunum yapabilmesini sağlıyo ama sizde alerjik reaksiyon göstermiş olabilir doktorunuzu arayın bence geçmiş olsun
Sultan1903 mermeral Sadece Erken doğum riski olanlara yapılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum? Herkese mi yapılıyor yoksa?
Bottesini Sultan1903 erken Doğum riski olanlara ama bende gebelik iyi giderken ne olur ne olmaz diye yaptı.risk gördüğü için değil.gebelik zehirlenmesi yaşamıştım ilkinde bunda çıkar da acilen Doğuma gidersem diye yaptı.
Sultan1903 Bottesini Belki ilkinden ötürü yapmış olabilirler mi?ablamda gebelik zehirlenmesi geçirmişti, O çok erken yapmak zorunda kaldı,ablamı da kaybedecektik az daha
Sinem92 mermeral kime soruyorsunuz da öyle söylüyorlar? Zaten erken doğum riskine karşı o haftalarda yapılması gerekiyor. Alerjik reaksiyon gösterdiyse bünyeniz acile gidin en iyisi.
Bottesini Sultan1903 tabi tabi bence de .ne olur ne olmaz diye.ikincide çıkmadı bende 36.haftadayım.bugün artık gün verecektir.
Ayse_mira77 mermeral bende yaptrrdö 37 haftalıkkendi ama bişey olmadı şimdi dogum yaptm kızımda bende şükür saglklıyız
sonsuzadek mermeral ciğer geliştirici iğne erken doğum riski olan bebeklere yapılıyor anne karnında daha doğrusu size yapılıyor yani. haftada yapmışlardı kuzenime ordan biliyorum. bir zararıda yok. erken doğum olduğunda bebeğinizin cigerlerinin gelişim sürecinin hızlanmasını sağlıyor
Prenses001 mermeral risk varsa yapılır zaten her şey yolunda ilerlerken normal seyirde giden bir gebelikte ciğer geliştirici iğne yapılmıyor bende 34 haftalıkken olmuştum ciğer geliştirici iğne bir zararı yok
Prenses001 mermeral hayır bebekler bazı zamanlarda günlerce bile uyuyabilir yine benim ilk hamileliğimde 4 gün hiç oynamamıştı doktora gittim doktor bu şekilde söyledi günlerce uzun uyuyabilirler demişti
Sultan1903 Bottesini Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş,ablam 1. çocuğu 25 haftada doğurdu.3 ay hastanede kaldı öyle alabildi kucağına ama 2. hiçbir sorun yoktu 39 da aldılar onu da,sezeryan olunca ilki ondan,Rabbim sağlık versin hepsine inşallahh
Sksdmr10 mermeral canım yapıla biliyor bunda kötü olacak birşey yok.Haftan hala küçük bide bebegın gelısımı biraz geriyse tabiki yapılmalı.Kırmızılıklar içinde doktoruna danış.
Bottesini Sultan1903 oo epey küçükmüş çok zor olmuştur.biz de 36.haftadayız inşallah güzel gitmeye devam eder.çok teşekkür ederim💕🙏