halime21 Mrb annişler Elazığ’da detaylı nerelerde çekiliyor ve ya şu hasttanenin iyi dediğiniz bir yer var mı
Senyorita halime21 Normalde Fethi Hanay’a gidiyorum fakat detaylıyı Araştırma Hastanesinde Salih Burçin Kavak’a yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım. Perinatolog kendisi, işinin uzmanı.
Ummugulsum_44 halime21 bende Anadolu da ayşe baza gidiyordum araştırma hastanesine git dedi bilmediğimiz için gitmedik fethi bey muayene ücreti ile yaptı riskli durumlarda gönderiyoruz biz perinatoloğa dedi çok şükür hiçbir sorun göremedi
Su23 Hellobaby123 merhaba bende gidcem ama randevu alınmıyor diye biliyom. Randevu alınıyor mu acaba.
Sinem1- Ben özele gidiyorum ama detaylı için fethi sekin’e gideceğim ama medical parktada yapılıyormuş arkadaşım orada yaptırdı
halime21 Ummugulsum_44 hayat hastanesi de üniversiteye gönderiyor acaba özel hastaneler neden bakmıyorlar
Ummugulsum_44 halime21 bilmiyorum valla benide gönderdi fethi beyde ben bakıyorum bir sorun gördüğümde gönderiyorum dedi bende ilk ona gittim bir sorunda görmedi valla