brcaky Eliferem bilge hanımıda duydum ama perinatolog baksa daha iyi olur sanki ama yine de araştıracağım mart sonunda gidicem araştırmak için bolca vakit var ama randevular dolu şimdiden çok teşekkür ederim❤️
glbyzksr brcaky ablam hamileyken biz de ona gitmiştik her şeyini söylemişti. Organlardan parmak eksiği var mı ona kadar zaten kendisi profesör.
Emk5341 brcaky biraz önce çıktık. Yaklaşık yarım saat sürdü. 350 lira demişlerdi ama nakitte 300 yaptılar. Güzel de ilgilendiler. Her şeyine teker teker bakıldı ben memnun kaldım açıkçası.
brcaky Emk5341 çoğu yere göre uygun olmuş çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım önerdiğiniz yere ayrıca sonuçlarınız için çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın❤️
juliet brcaky inanın o verdiği para fotoğraf bile o paraya fazlasıyla değer 😊 hayırlı haberler alırsınız inşallah ❤️
brcaky juliet çok teşekkür ederim inşallah bizimde sonuçlarımızda güzel olur, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle❤️
ElifNbglsahin brcaky ben ilk hamileliğimde özel muayenehanesine gitmiştim Semiz Özaran çok iyi bir doktor ücreti fazla gelebilir belki ama kesinlikle tavsiye ederim şuan 6 haftalık gebeyim yine ona gideceğim