Vnsgb gfazlioglu ben prima alıcam kızımdada kullandım memnundum bundada bugün kesin kararımı verip prima kullanıcam ben stoklamayı düşünmüyorum 80 Li veya 100 küsürlü 1 numara alıcam bakalım bebeğede iyi gelirse devam ederim 🙏
DenizzZ-89 gfazlioglu ben sleepy aldım iki yenidoğan paket alerji olursa primaya geçicem ama stok yapmamak lazım en kalitelisi bile bazen bebege iyi gelmeyebiliyor. Sağlıklı doğumlar 🧿🤲🏻😊
CanselMayis gfazlioglu bebekten bebege farklılkk gosterir bana iyi gelen molfix sana kotü gelebilir ben molfix aldım iyi gelmedi ama a101 in bezi cok iyi geldi hemde fiyatıda ıyı
Seymabebgm gfazlioglu prima preminyum serisi almayi dusunuyorum.bir paket alcm bittikce alcm bebegin bezi kabul edip etmemesi alerji yapipi yapmamasi da onemli zaten kolay bulunan birsey
Ummugulsum_44 Vnsgb canm burda bi postta gördüm prima yeni doğan 45 li 25₺ ymiş A101 de 2 paket alırsan 50₺ ye gelir bilgilendirmek istedim 🥰
gfazlioglu CanselMayis evet her bebeğe iyi gelmeyebilir o yüzden ne alacağımı bilemedim bende deneme amaçlı prima alıcam sanırım
Aysun- gfazlioglu Prima care aldım 96lı 1numara ve 88li 2 numara şimdilik bakalım artık ihtiyaç göre devam ederim
halime21 gfazlioglu bizim zaman daha var ama prima kullanacağım ilk çocukta da kullandım bunda da kullanacağım ablam molfiks kullanıyor sızdırdığına çok denk geldim bildiğimden şaşmam
Havva_cskn Molfix aldim ablam çok memnun kaldı 2 cocukta da bende 68 li yenidogan molfix aldm bu yuzden cildi kabul etmezse sleepy yada prima ya geçeriz🌼
suveyda gfazlioglu Pişik yapma ve memnun kalmama ihtimaline karşı ilk alışveriş için fazla stok yapmadım. Sleepy’nin yeni doğan kolisini almıştık. İçerisinde 0 ve 1 numara bezleri, ıslak mendilleri ve alt açma örtüleri vardı. Memnun kalınca ordan devam ettim. Diğer markaların var mı bilmiyorum ama set halinde olunca daha kullanışlı gelmişti açıkçası. Tavsiye ederim. Saygılar 💐
AlininAysesii Sleepy kullandım ama stok yapma, kızım her ay 1,5 kilo alıyordu ve sürekli numarası büyüyordu, stok yapmadığım halde elimde çok bez kaldı 🤦🏼♀️
Edolili gfazlioglu migrosta satılıyor başka yerde var mı bilmiyorum minies bebek bezi ondan 1 paket alacağım kullanan tanıdıklarım var memnunlar ama işte bebekten bebege değisiyoe memnunluguma bakarak ya devam edeceğim yada değiştireceğim canım