Simge_92 Kizlar merhaba😊 36 haftalık hamileyim. Doğum çantama mama koymalı mıyım kararsızım😒 hangi mamayı önerirsiniz
kubrakama Simge_92 hayir canim mama koymana gerek yok emmedigi zaman hastanede veriyorlar zaten.eve cikarken lazim olursa alirsiniz
aysenur30 Simge_92 bence de koymana gerek yok lazım olursa alırsın sonra. Aptamil en iyi deniliyor vitamin olarak içinde daha çökmüş
Bottesini Simge_92 merhaba içinde Mısır şurubu,hurma,hurma yağı, Palm yağı,nişasta,şeker gibi zararlı bileşenlerin olmadığı Ürünleri tercih edin🙏
MeeL Simge_92 cantana mama koymana gerek yok. Gerek varsa onlar veriyorlar hatta kendileri hazirliyorlar.ama devlete gidiyorsan orasi nasil bilmiyorum. Sadece biberonunu koy yeter. Ins gerekte kalmaz. Her mama her bebege iyi gelmiyo malesef.bazisina kabiz yapiyor. Onuda deneyerek bulucaksin.ins gerek kalmaz mamaya 😉
AyaYlmazYldrm Simge_92 tartismaeiz hipp tabiki bn oglumu onunla buyuttum gzsiz hazmi kolau qma pahali😂
Saryamom Simge_92 hastanelerde genelde aptamil veriliyor fakat aptamilin içerigi güzel degil şeker falan var ben her ihtimale karşı hipp combotic alacağım içerigi en temizi bu birde golden goat
turker_meryem_yavuz Ben koymuştum çantama valla zaten iyice araştırıp ettim hamilelik sürecinde hangi mama kullanırız ederiz diye. her şeyim hazırdı. humana kullandık genelde hep. güzel mamadır tavsiye ederim