@Duamucizem Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah sağlıkla kolaylıkla karnında büyüsün canım inşallah güzel haberler verelim birbirimize 🤲🏻 26’ya girdiğin gibi 36. Haftaya da senin karnında büyüyerek girsin inşallah ve sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻
ben de seneler sonra tedavi ile gebe kaldım kan sulandırıcı ben de kullanıyorum, magnezyum, Demir ilacı, vitamin de kullanıyorum. Nidicard şu an gerekmiyor dedi. Günü güne öyle ekledim ki korkuyla umutla duayla sabırla 😔 çok iyi anlıyorum seni ama sen de atlatacaksın inşallah riskli haftaları. Banada gebeliğimin başından beri annem bakıyordu ama annem rahatsızlandı acil ameliyat olması gerekti çok ağır bir ameliyat atlattı böbreğinin biri alındı şimdi sonucu temiz çıksın ağrıları bir an önce geçsin iyileşsin inşallah diye dua ediyoruz. Gebelerin duası kabul olurmuş sen de dualarına kat inşallah olur mu sonucu tertemiz çıksın ağrıları geçsin inşallah 😞 o ameliyattayken ben mecbur evde yatıyordum ve kasılmalarım oluyordu saatler geçmek bilmedi 😞 Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin.
Doktorum duşa 10 günde bir girmeme izin verdi sıcak suyla almam yasak ılık olacak annem veya ablam hızlıca yıkıyordu, ben de namazlarımı yatarak kılıyorum yemeklerimi yatarak yiyorum. İnşallah bu 2 haftayıda atlatırsak yavaş yavaş ayağa kaldıracağım dedi doktorumuz sağlıkla kolaylıkla atlatalım inşallah diye dua ediyorum 🤲🏻