Belmaa 14 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım en son kontrolümde doktor bir sıkıntı yok herşey normal dedi bu gidişimde kiloyuda sorucam siz kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız normal mı benim kilo almamam 60 kiloyum 1.65 boyum
Deniz2961 Belmaa 13 hftdym bnde hic almdim cnm son uc ayda oyle kilo aliniyr diye biliyrm bebis saglikli olduktn snra cokta gerekli dgl kilo 😍
Heather Belmaa 19. Haftadan sonra kilo almaya başladım ben. Zaten ilk12 13 hafta bulantı kusmadan kilo verdim. Birden aldım malesef. Evde tartılmadım hiç dr tartıyor diye kontrolede gitmedim ama sanırım 5-6 kilo aldım 2 hafta içinde.
EsraKaraglTopu Belmaa bende 155 boy 55 kilo bnm hiccc almamam lazim neler yaptiniz cok iyi 14 haftada almamak kilo
gunaynur Belmaa önemli olan sizin kilo almanız değil bebeğin alması ve sağlıklı olması, tüm hamileliği boyunca 3-4 kilo alarak Doğuma gidenleri çok duydum. Kiloya fazla takılmayın bence
baharclk Belmaa canim ne guzel kilo almamissin iste zatn kilon şuan fazla bide hamilelik boyunca aldklarn eklenecek, daha alicaksin ilk zamam pek alınmıyor, ayrica senin kilo almanla bebegin alakası yok bunu unutma,
Deresra Belmaa bende 170 boyundayım 64le hamile kaldım ilk 18 hafta hiç kilo almadım şuan 25+0 haftadayım 5kilo aldım hiç endişelenmeyin sonrasında istemesenizde alıyorsunuz 😃
EmelGl Kilo rekoru sanırım bende 😭 26+1 im ve 15 kg aldım ... şekerim sınırda çıktı 1 haftalık düzenli kontroldeyim🙄 böyle giderse sıkı diyete başlatacaklar...