edaaltun Haftamda çalışamaz raporu almak için muayneye gittim oğlum gayet iyiydi.. Doktor 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. 35 haftamda tekrar gittim duyduklarım karşısında yıkıldım resmen. Bebeğimin beyin damarlarında sıvı toplanması genişleme olduğunu söyledi perinatoloji bölümüne yönlendirdi orda iyice psikolojimi bozdu gittiğim prof. Beyninde kanama olduğunu çocuğumun engelli olacağını vs. Söyledi fetal emar çekildi. Sonra kendi doktoruma gittim tedavi olabileceğini düşünüyorum dedi 37. Haftada doğuma aldı beni. Benim güçlü oğlum 3335 gram 48 cm doğdu. Doğduğunda solunumu hızlıymış kalbinde de üfürüm olduğunu söylediler 6 gün küvezde kaldı. Bugün 10 günlük olduk ve beynimizden emar çekileceğiz. Ben tevekkül ettim Rabbimden istedim biliyorum ki o dermansız dert vermez.. Allah'ım hepinize hayırla sağlıkla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin. Biz de sizlerden dua bekleriz 🙏
DeryaKaragc edaaltun geçmiş olsun canım böyle zor bir durumda en güzel şey tevekkül rabbim şifalr versin hayırla kucağına al bebeğini rabbim küçücük meleğini sana bağışlasın
eliferdem edaaltun Rabbim herşeyin en iyisini bilir.Ve buda sizin imtihanınız oldu demekki..Ama inanıyorum ki Allah en kısa sürede şifasını da verecek..Rabbim evladınızı size bağşlasın inş..
Burcuuuuuu Rabbim şifa versin inşallah, sağlıkla sıhhatle büyütün bebeğinizi. Dua edeceğim inşallah size. 🙏
LemanAbdullayeva edaaltun selam canım. Cok gecmıs olsun. Ben 30haftalıgım. Bebeıgımın beynınde 3 4hafta once kanama olmus. Cok korkuyoruz engellı olur bır sey olur dıye. Aynı problemı yasıyoruz kanama gorunce yazmak ıstedım.Rabbım korusun😔🙌