Btltr 38 haftalığım necati beye gidiyorum,nst de sancim çıktı ama bende bisey yoktu 2 defa nst ye bağladı beni bi sorun var mı diye,,bi kaç doktor daha var sanırım böyle ilgili gerisi pek umursamıyor,
Arasbaran Aynı samnada hep asistanlar bakıyor doktor ekran basında yada kenarda beklıyonherseyle asıstanlar ılgılenıyo sonuc degerlendırme kontrol vs yanı egıtım verıyolar ayakustu. Hasta pek umurlarında degıl maksat orada asıstanlara bılgı vermek. Bırde dogum ıcın oraya gıden bır yakınım ebeler tarafından gordugu muamele yuzunden terketmeknve ozel hastanede dogum yapmak zorunda kaldı yuksek tansıyon sıkayetıyle gıtmıstı bebek neredeyse kör olacakmıs ve ona ragmen bekletmıs doguma almamıslar. Özele gıtmıs dırek sezeryana alınmıs. Ilgısızler kısacası
Arasbaran Elifaka ben cok olumluydum p hastaneye karsı fakat cok ılgısız davranıldı sonradan. Dogumumu orada yapmayı dusunuyodum özel asla ıstemıyodum ama buna mecbur bıraktılar yanı bızzat yasadıgım seyler bunlar. Oyuzden soylemek ıstwdım
Elifaka [silindi] gelip sira numarasi alabilirsiniz mesela ben 20 subat saat 3.5 a aldim hastanede o gun gelip sira numarasi alabilirsiniz
Baharbal [silindi] benimde 3 veya 4 martta gitmem lazım hergün bakıyorum mhrs ye yoksa randevu kalmıyor
Btltr [silindi] her gün bakmaya çalışın 10 günlük çalışma randevuları konuluyor o da hemen doluyor zaten
[silindi] Elifaka ilk kez duydum böyle bir şey olduğunu da muhtemelen gataya gidip orada devam edicem
Yasmincrn [silindi] gata da riskli gebeliklere bakıyor bi arkadaşım gitmişti kabul etmemişlerdi sadece riskli gebeliklere bakıyoruz dye . Bugün ilk defa gittim şehir hastaneside açıkçası memnun kaldım ilgileri alakaları güzeldi
[silindi] Yasmincrn ben ilk bebeğimde gataya gittim hep belli Bi haftadan sonra gittiyse onun için demişlerdir belki
Eddmn Ben baştan beri şehir hastanesine gidiyorum çok ta memnunum evet herdefasinda başka doktor denk geliyo ama bana nedense hiç aksi birisi denk gelmedi dogumuda orda yapıcam 24 subat için gün verdiler inş haftaya pazartesi sezeryan olucam allahım hepimizi kurtarsin kendimi toparladigimda da merak edenler için uzun uzadiya hem doğum hikayemi hem hastaneyi yazarım inşallah 😊 allaha emanet
Baharbal [silindi] randevu almak daha iyi oluyor benim için beklemiyorum hiç saatinden gidip muayene olıyorum