glnur90 ebrucetin ben kilolu yum benimde belli değil kanımın büyüdüğü 22 haftalık olduk. Hareketleri nasıl siz de
Ggamze ebrucetin büyür büyür 29haftalığım daha yeni yeni belirginleşti kıyafetle hamile olduğum anlaşılmıyor iç karın genişliğiyle alakalı ☺️
Gunes_ Muge0609 şöyle bir can sıkan cıkıyor bırsey soracagım ıkızmı ucuzmu ne cabuk cıkmıs sızınde karnınız masallah😀
Muge0609 Gunes_ Hayır İkizde Değil Ama 13.Haftamdan Beri Çıktı Aşırı Bağırsak Sorunları Yaşıyorum Ondan Muhtemelen Ona Bağlıyorum. Bana Yazdığı Cevapta Müthiş Yani postu Açanın Seviyesizce Cevaplar
Nrslbkc @ebrucetin o yapınla ve iç karnının genişliğiyle alakalı canım arkadaşım benden bir ay öndeydi dört gün oldu doğum yaptı bende 36+1 im ama onun hiç karnı yokken doğurdu ben her an doğurucakmışım gibi duruyorum🙈 https://imgyukle.com/i/naZwdn
hulyatkknt ebrucetin benim 16 haftadan sonra çıkmaya başlamıştı iyi ki çıkmıyor şanslısınız valla benim şu an saklamaya çalışıyorum 🥰 21. Haftadayız.
Nrslbkc @ebrucetin ayrıca göbek büyük olunca haraketlerin acayip kısıtlanıyo eğilip kalkamıyosun yürüyemiyosun yatakta sağa sola bir saatte anca dönebiliyosun en önemliside evindeki günlük işleri bile yapmakta zorlanıyosun
Fatima89 Benim 40 gün kaldı ve belli olmuyor düşün o yüzden dert etme sakın çünkü iç karın la alakalı, 8.auda yım düşün bak
prensannesi_ ebrucetin cnm normal bende oglumda öyleydim 6.ayda çıkmaya başladı ilk başta vardı meğer hepsi şişkinlik gazmis bi anda karnım dümdüz oldu 6 aydan sonra çıktı bi anda şişti zaten
Elizvedeniz ebrucetin 25 haftalığım yemeği fazla kaçırmışımda hafif şişmişim gibi karnım var çokta dert etme bence benimde ilk gebeliğim
Deletedmom3 ebrucetin hey allahim bu triplerde neyin nesi nerden bileyim karnin neden cikmadi bende 10 cocuk dogurmadim post acip bide millete laf ediyosunuz
Sumeyye_g ebrucetin normal canım iç karnın vardır bırak çok büyümesin merak etme yada benim gibi son3 ayında çıkmaya başlar karnın bebeğin gelişimi sağlığı iyiyse sorun yok
Gmz1996 ebrucetin 😂😂canım kusura bakma içimden gülmek geldi benmde aynı sorunum var.karnim buyumuyor ve bnm ikinci hamileliğim ama ilkteki gibi aynı küçücük..komşular bile benimle egleniyor başkasının karni günü yaklaştıkça büyür seninki de günün yaklaştıkça kücülüyor diyorlar..
Melisbol ebrucetin 24 den sonra buyudu benm canm yani disaridan belli olacak kadar suan belli . 30. Haftamdayim
smglaaa ebrucetin bende böyle diyordum şurda 1 hafta sonra çıkar sende şaşırırsın 22. Haftada birden büyüdü