1104 Kızlar 12 haftayım kasıklarım agrıyor yorgunum hıssedıyorum siz de böyle oluyor mu yada psikolojik olarak mı böyleyim
Bebeannesi 1104 canım ben 17 haftalık hamileyim inan ki kolumu kaldırasın dahi gelmiyor öyle bitkin öyle yorgun okuyorm ki hatta kayinvalidemler kışları bizde kalıyor ve şu an bizdeler sürat asıyorum zannediyorlar ama halsizlikten bişey yapasım gelmiyor
cptrhb 1104 Bazen kalkınca elim ayağım titriyor o kadar halsizim gözümü açamıyorum. Mide bulantıların geç ti mi ?
Mervee58 1104 4. Aydan sonra enerjiniz gelir merak etmeyin bemde öyleydim hep uyku isteği yorgunluk halsizlik vardı☺️
aysenur30 1104 geçmiyor öyle arada çok iyi oluyorsun ben o günler kendimi temizliğe veriyordum ertesi gün daha berbat oluyordum. Bir gün iyi bir gün yorgun geçiyor zamanlar şuan 6 aylığım ben o zamanlara göre daha iyiyim ama canım 🤗
1104 cptrhb ben o kadar kötü olmuyorum da sabahları hap ıcıyorum aç karnına p beni cok kötü yapıyor 😞 2 gündür kusma yok ama canım bsy istemyor
1104 Mervee58 ins 😂işe odaklanamyorum valla eski enerjım yok evden işe işten eve 🙈🙈🙈ev de işler de beklıyor yapmak istemiyorum ya canım hıc bsy istemıyor
Esr36 1104 normal canim bi de mide bulantisi falan varsa duzgun beslenemiyorsak ister istrmrz halsizlik yapiyo
Esr36 1104 ben suan 38 haftaligim cok sukur atlattim o gunleri ama oyle ciddi bi agri yasamadim agir falan kaldirmamaya dikakt et