merve26666 Canım bizim ikinci düzey ultrasonda sınır da çıkmıştı 9.9 mm sonra bizi doktorumuz perinatologa yönlendirdi tüm herşeyi organları hareketleri geri kalan tüm ölçülerimi noraml. Hatta enfeksiyon testleri hepsi temiz çıktı. Takip önerdi doktorumuz şimdi 23+6 haftalık olduk 26. Haftada tekrar gidicez bakalım kaç olmuş. Birde bize perinatolog mesela bu değerin 10 11 12 mm olsada bebegin herşeyi normal olduğu için normal doğuma ihtimali çok yüksek demişti. Birde babasının kafa yapısı biraz büyük olduğu için genetik yapıdan olabilir dediler. Inşallah azalır sizinkide içinizi ferah tutun... Benimki takip aşamasında ama ben hiç kötü düşünmüyorum çünkü üzülürsem bebeğim vuni hep hiisedicek. Allahım şifa versin inşallah. Birde birde bir yakınımın başına gelmiş bu durum doğum anına kadar hep korkutmuşlar sıvı var sıvı var diye doğuma 5 gün kala değer bi anda normale düşmüş ve gayet sağlıklı doğmuş şuanda 12 14 yaşında içinizi ferah tutun... dualarım sizinle sizde benim kızıma dua edin... 🙏🤲