Bsraakdmr Deletedmom137 çok normal bende 50 ile hamile kaldım ben 25 26. Haftaya kadar kendime hiç almadım zaten 6. Aydan sonra başlıyor kilo alımı şimdi 56 yım 🤓ve kilo alma daha ne istiyorsun millet kıskanıyor oluyor 500 kilo kendi hamileliklerinde ondan😃
Deletedmom137 46_32 sağol canım prilama bağımlı oldum artık 😂 Aşırı kusmaktan ağız içim dilim ödem yapmış bugun doktora çıktığımda kusmaktan olduğu söyledi
yba Hamileliğimi 5 kilo alarak tamamladım bebeğim 3500 kg doğdu. Doğumdan çıktığımda hamile kaldığım kiloya dönmüştüm. Bence hiç kendini üzme etrafını da duyma👍
kader_jin48 Deletedmom137 kulak asma boşver.bende öyle oluyordum azcık azcık yemeye çalış ama bebegin saglıklıysa kilosu boyu iyiyse kilo alıp almamman önemli dgl canım .üzme kendini
kader_jin48 Deletedmom137 aynen kimi zman öyle oluyor bebegimiz gelişsin diye inşşallah zamanla seninde düzelir 🤲🏻
gmzee_90 yazılanları okudum da 85 kg ile hamile kalan ben zayıfım kilo almiyorum diyenleri şaşkınlıkla izliyorum. Kızlar deli mısınız zayifliginizin tadını çıkarın bırakın bizim gibiler üzülsün 🙄🙄🙄😀😀😀
BuketBdk gmzee_90 bende 83 ile hamile kaldım. Kaç kiloyla doğuma girdin canım. Ben 23. Haftamdayım 97 oldum. 😔