Mebos Sizce normal doğum kolay olsun diye yürüyüşlere squat yapmak merdiven inip çıkmak için erkenmi doktorum yürüyüşlere başla dedi ama diğerleri için çokmu erken
pyymamm Mebos ben su an 34+5im en son 33+1de gittiğimde sordum egzersiz vs yapmam gerekiyo mu yuruyus dısında dedim. Su an yapabilceğin bişey yok yuruyus dısında cunku bebek asagıda değil dedi sadece ileriki haftalara not aldılar geldiğinde perina masajı hakkında bilgi vericez dedi
Mebos pyymamm bende sordum ve doktorum direk yürüyüşlere başlayabilirsin dedi ama diğer haftalar için sana denilen bana demedi perine masajıyla alakalı hiç konu bile geçmedi neyse artık hayırlsı benimki baş aiaüıydı baskılarım çok oluyor ama daha tam olarak inmemiş dedi
Dkktlbsra Mebos plates yapabilirsin doktoruma sormuştum başla dedi beni çok zorlamayan hafif hareketler yapıyorum
Dilek34 36 haftaligim bebegim bayaa asagida yurumek imkansiz 5 dk yurusem cocuk pit die cikcakmis gibi oluyor ve cok agri oluyor midemim ustu bile bosaldi oturdugum yerde bile kalca kemikleri kutluyor masallah size egzersiz yuruyus yapanlara
Mlkcan Mebos benim bebeğim biraz erken gelmek istiyor sanırım 35 haftalığım doktorum yürüyüşü artık bırak dedi 🙂