Gsmlc Bende en son 29 da gittim bebeğime 1200 dediler birkaç gündür sabahları nesquik 1 yemek kaşığı süte karıştırıp içiyorum ayrıyeten pekmez içiyorum muz yemeye çalışıyorum haftaya randevum var bakalım işe yaramışmı eğer öyleyse seni de haberdar ederim
Gsmlc Zerrinmesut19 1 hafta arayla gittim dün 30 haftalık olduk nesquikle haftada 200 gram almış 1400 olmuş
elifnurdeniz Zerrinmesut19 bence çokda az değil kilosu takma kafana, benimki 32de 2200dü 35te 2800 oldu bende çok iri doğmasını istemiyorum ilk doğum diye, doktorun sağlıklı diyorsa gerisini çok da kafana takma bence doğan büyüyor nasılsa merak etme :)
Zerrinmesut19 elifnurdeniz 1 hafta geriden geliyor dedi üzüldüm pazartesi kontrolüm var bakalm kaç olmuş 😭😭
elifnurdeniz Zerrinmesut19 1 hafta çok abartılacak bi süre değil haftada zaten 200 gr alıyor sadece 200 gr eksik öyle düşün :)
Uakandil Zerrinmesut19 bence bebeğe kilo aldıran temel ürün bal ve dut pekmezi, 35. Haftada öksürüğüm gecsin diye sabah akşam bal limon zencefil yedim buna ek olark kan değerlerim düşük diye pekmez ve kara üzüm yedim 36. Haftada bebek 550 gram almştı