Dilan-acr Ben direk Niğde üşütmedi gibi yaşadım 5 haftalıkken halsizlik kusma hiç halim yoktu bildigin yatağa bağlı olmuştum 3 4 gün boyunca sonra aklıma test alıp denemek geldi beklemiyorduk aslında hamile olduğumu öğrendim 😂 onun haricinde daha sonralarında tabi hasta olucak gibi kaşıklarımda batma agrı oldu
Elif_gelin06 Ferda11 tmm cnm benim reglime şuan 4 gün var ağzımda metal tadı var netten bakıyorum gebelik belirtisi diye geçiyo nasıl bişey bu ya ağzımda bozuk para var sanki
Elif_gelin06 Kızlar regle 4 gün kaldı göğüslerim hala acımıyo kasıkta batma yanma ara sırada ağrı oluyo. Ara sıra göz kararması baş dönmesi ara sıra eklem ağrılarım oluyo. Ara sırada miğdem bi kaç saniye kaynıyo gidiyo. Üşüttüğümü sanmıyorum çünkü bayadır dışarı çıkmıyorum evimden. Birde ağzımda metal tat oluştu bugün başladı yardım edin fikirleriniz benim için önemli 🥰
kedilervekaranfil Elif_gelin06 adet belirtilerim vardı kasıklarda sancı ve göğüslerde hassasiyet. adet günümden beş gün önce başladı bu belirtiler, beş gün de günüm geçtikten sonra devam etti öyle olunca bu defa bebek geliyor galiba dedim 🌱
Prenses001 Elif_gelin06 6 haftalıkken mide bulantısı sık wc ye gitmek koku hassasiyeti tiksinme uyku hali iştah açılması baş dönmesi sinir gerginlik
Prenses001 Elif_gelin06 genelde herkeste olan durumlar herkes hepsini yazmamış olabilir herkeste bulantıda olmuyor 😊 amin inşallah
Merveyenianne Benim hamile olmadan önceki ay daha çok belirtim vardı, baş dönmesi mide bulanması halszlk batmalar vs, adet oldum, sonraki ay sadece sol kasıkta batma oldu ve adetim bir gün gecikince idrarda çıktı
Pelin877809 Benim boynum kabarık kaşınır gibiydi. Cildimi hiç beğenmiyordum. Sabahları yataktan kalkarken başım dönüyordu. Ancak ben bunları anlamıyordum. Babannem vefat etmişti. Hiç gebe miyim düşünmüyordum bile. Çok ağladım. Aç kaldım. Ağır kaldırdım. Üzüldüm derken 7 gün reglim gecikmiş onu bile anlamadım. Arkadaşım sordu hamile kalmak istiyorsun noldu daha reglime var dedim. Baktım takvime meğersem 7 gün geçmiş. Test aldım pozitif ama sonralarda düşük yaptım.