Sevgibhr Ayse_okyel canim sen ve kayinvaliden olarak 2 kisi sayiyorum seni Allah razi olsun dualarm tum ewlat sahibi olmak isteyenlerle 🙏🙏🙏
Ayse_okyel Sevgibhr ben okuyamıyorum bir tane canım ben böyle toplanan oldu mu Türkçeyi saymıyorum ve ben Arapça okuyamıyorum bir yaz sen 🥺
Sevgibhr Fatma112 canim 1 hafta icinde okunsa guzel olur okuyan okudum yazarsa yanina arti koyuyorum cok tesekkrederm
Sevgibhr prensannesi_ kaldi canim benim okursan sevinirim yasini bitirim fetih suresnide okurum insAllah cok tesekkurederm
Sevgibhr Eger yazan arkadslarimizn hepsi okursa 35 kisi oluyoruz 6 kisi kaliyor Allahin izniyle tammlarim insAllah
Ebaki Sevgibhr bnde demin Yasin Şerif okudum tüm anne olmak isteyenlere gönderdim cnm Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲
Sevgibhr Badecan Allah razi olsun birbirimizi tanimiyoruz belki ama ortak duygularmiz.tesekkrederim Allah hepinizin gonlune gore versin gonlunzdekilerini versin insAllah🙏🙏
Minikkuzu Sevgibhr hayırlı geceler canım bende bu öğlen okudum benimde adımı da yazabilirsin . Adım merve sende beni unutma dualarında🤲🏼❤