Sltnzlm Prensesinannesi_ bugün yarın gelir canım ben de 34+6 doğum yaptım 3. Günün sonunda geldi sütüm tatlı şeyler ye ki suyu bol bol iç💞 süt sağma makinası çok işime yaradı hastanedeyken sürekli sağıyordum 🌸
Yagmurferdic Prensesinannesi_ en büyük etken SU SU SU. Tarhana çorbası baya etkili, komposto bol meyveli, et yada tavuk sulu bulgur pilavı, dere otu. Çok etkili bunlar ama tekrar tekrar tekrar diyorum bak su su su su. SU GERÇEKTEN AŞIRI ETKİ EDİYOR
Okyanus-1 Prensesinannesi_ ☆canım 7 tane falan kuru inciri 15 dk kaynat iliyinca suyunu iç sabah akşam ☆Beyaz dut kurusu onuda 7 dk kaynayıp suyunu yine sabah birini akşam birini yap olmadı ☆keçiboynuzu pekmezi ☆rezene çayı ☆maden suyu ☆Dere otu sanah akşam bi tutam Bol bol doğal şekerli tatlı şeyler ye kayısi incir hurma gibi Ben daha 20 haftalık hamileyim saracoglu dinlemistim bu bilgileri ondan duyunca defterime yazdim sağlıklı ve mantıklı olduğu için umarım sanada yararı olur 💟
Prensesinannesi_ Deletedmom6 Okyanus-1 çok sağol canım teşekkürler benimde damla damla gelmeye başladı artık
Deletedmom6 Prensesinannesi_ Benimde sütüm 2 gafta boyunca damla damla geldi canım. Kayışı kompostosu , sütlaç, bulgur , özellikle rezene çayı çok iyi getirir süt