Daddy 10 haftalık gebeyim, kabızlık problemi yaşıyorum 1 haftadır eczaneden duphalac aldım eczane tavsiyesi ile sorun olur mu ? Doktora danışmadım çünkü
Nuuy Bana da doktorum vermişti hamileyken kullanmam şçin ama kaçıncı haftada verdiğini hatırlamıyorum Daddy
SerpilDzCb Daddy canım ben tedavi ile hamile kaldım. Tedavim bittiğin de doktor bu ilacı vermişti kabız olursan kullan diye. Bir de benbir kaç gündür kayısı kurusu yiyorum üstüne suda içince tuvalete çıkarıyor sakıncası yoktur tahminimce biraz araştırıp deneyebilirisin.
BlgnRb Daddy ilk 3 aylık süreç için Dr unuza sorun bende kullanıyorum şimdi ama ilk aylar başlamamışlardı bana
leyla25 Banada doktorum verdi daha dün aynı şikayetten ötürü. Daha başlamadım kullanmaya. İnşallah iyi gelir 🙏🏼
Eminapasali Bence doktoruna danış benim skolyoz ve bel fıtığım var agir agrilarim oluyor agri kesici bile çok nadir aliyorum.dogal yolları dene derim
AcelyaC Eminapasali geçmiş olsun bende de skolyoz ve bel fıtığı var kaçıncı haftada başladı ağrılarınız?