Burcaktugra Kan değerlerim cok dusuk pazartesi Doğuma giricem cok kafama taktım böyle bır durum yasıyan varmı 1aydır olacak kullanıyorum yukselmesı gerekırken bir tık dusmus hatta 😢😢😢
NaimeYilmaz Burcaktugra beslenemıyormusnz? Gercı bende cok guzel beslenıorm ama ben degl bebek kılo alıor hep o yuzden degerlerm bıraz dusuk benmde her ay kan tahlulı yapıorm ama bısey olurmukı neden bu kdr endıse ettınz orda gerekırse serum takvıyesı yaparlar sız derrt etmeyn
EnginDenizim Burcaktugra canım benimde ayni başından beri 8 9 en fazla hic yukselmedi günlük 2 doz ilac aldigim halde böyle birde kan sulandırıcı iğnede yapiyorum 34+4 haftamdayim dogum sezaryan kan takviyesi gerekebilir demişti doktorum ister istemez korkuyorum 🙁
Esrelf Burcaktugra bağırsaklarda demirin emilimi ile ilgili sorun olabilir belki. demir ilacının serum hali var doktorunuza sorup onu taktırın bence. Doğuma da çok az kalmış taktırır mı bilemiyorum. En kötü ihtimalle doğum sonu kan takarlar. Doğum öncesi13.5 ti benim doğum sonu 13 e düşmüştü.
Burcaktugra NaimeYilmaz 11 ve 15 arası olması gerrkırken 9cıktı 1ay ılac kullandım guzelde besleniyorum bebegımin gelısımı ıyı ama kanım yukselmemıs yıne 9kalmıs bugun tekrar kan verdım sezeryan dogum kan önemlı 😢😢
Burcaktugra EnginDenizim Rabbim yardım etsin amelıyat zaten korkutuyo bide boyle seyler cıkınca huzursuz gecırıyoruz zamanı bizi evlatlarımıza evlatlarımızıda bize kavustursun rabbım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻