mom101 https://www.resimag.com/p1/81c7f49698a.jpeg Kızlar ovulyasyon testinden anlayanlar bir bakın nolur bu gün 21 günü adetimin 17 gün digerlerine göre daha koyu ama gittikce daha fazla koyulaşmalı diyilmi? Neden silikleşiyor? Yumurtlama olmadıysa hala
Selenngrr Silikleşmesene bakma pes etmeden devam et benimde böyle silikleşti baştan sonra kesin Olmıcak yumurtlama bu ay dedim test yapmayı bıraktım sonra Şans eseri aklıma geldi yaptım ve o gün yumurtlamammış şansıma yakaladım yani sen benim gibi yapma pes etmeden devam et 26. Gün gördüm ben yumurtlamayı bu ay mom101
mom101 svmlanne peki o zaman cizgi neden bu gün çok fazla silik? Gittikce azda olsa koyulaşmalı diyilmi?
mom101 Gizem12 ay inşallah canım inşallah öyle olurda tutar bir tek o gün o gün bel ve kasık ağrım oldu çok fena belim ağrıdı kasık ağrımda 17,18,19 günıeri oldu dün ve bu gün yok ağrım bir tek göğsümde ağırlaşma var
svmlanne mom101 canım yumurtlama değil bu maalesef umudunu kırmak istemem ama adet düzensizliğin olduğu için yumurtlaman geç olabilir teste devam et bence yumurtlama görene kadar bende de pko vardı aylarca yumurtlayamayıp adet olamazdım ama pes etme testin varsa devam et
Selenngrr Ocakta 16. Gün oldu yumurtlama bende umutsuzluğa kapıldım her ay olcak diye birşey yok dediler pes ettim sonra dur bi bakayım şuna dedim 26. Gün yumurtlama oldu 10 şubatta gördüm yumurtlamayı sende pest etme hatta ondan önce yaptıklarım komple silikti asla olmaz böyle dedim ama oldu pest etme sen yapmaya devam et mom101
mom101 Selenngrr bende sağ yumurtalıkta pco var canım bu ay sol yumurtalığa düşüyor yumurtlama geçen ay olmadı malasef yumurtlama bu ay soğan kürü deniyorum 13 gündür içiyorum bakalım umudum var ama testleri gördükce tükeniyor umudum
Selenngrr Sen pes etmeden devam et en ummadığın anda olur pes etmeden yapmak gerekiyor ve bir iki gün arayla değerlendirmek önemli arkadaşım yumurtlama günü harici hamile kaldı kısmet bu artık sen elinden geleni yap gerisi allahtan 😍🙏🏻 mom101