Selam güzel hamişlerim🙋🏻♀️ Bende sabırsızlıkla buraya doğum anımı paylaşacağım günü beklemiştim sonunda oldu😊 29 Ocak Çarşamba günü doktorum yatış vermişti. Sabah 9da suni sancı ile doğumu başlattı. Sancı bana hiç gelmedi. Ebeler geldi gitti sancı sordu yok diyordum açılmaya bakıyorlar NST ye göre 6 7 cm açılma olması gerekiyormuş ama bende ne açılma vardı ne sancı sonra bir anda NST den ses kesildi bebeğimin kalp atışı yavaşlamış meğer. Hemen suniyi çıkarıp başka serum taktılar korkudan hiç birsey anlamadım. Bi yarım saat sonra tekrar suniyi taktılar. Doktorum cok iyi anlayışıydı. Öglen 3 4 e kadar bekleyelim normal yapalım dedi. Kabul ettim ama başıma ne geleceğini bilmiyordum çok korkuyordum😂 Çünkü hiç acı ağrı sancı hissetmiyordum. Suni sancı tekrar takıldıktan sonra bebeğimin kalbi yine yavaşladı. Bir anda odama ebeler hemşireler ve doktorum geldi hemen suni sancıyı çıkardılar beni ameliyata alacaklarını söylediler. Ağlamaya başladım. Ebe o kadar iyiydi ki sarıldı. Seni ve oğlunu sabırsızlıkla bekliyoruz güzelim sakın ağlama korkma dedi😍 sezaryan boyunca ağladım çok ağladım hemde tansiyonum düştü. Sürekli bitti mi bitsin artık diye yalvardım. Sonra bir anda bitti dediler yanağıma minik mucizemi koydukları an herşey bitti🤲🏻 O an kesseler geri dikmeseler beni umrumda olmazdı🤗 Normal ile başlayan fakat sezaryan ile sonuçlanan doğumum böyle uzun oldu hakkınızı helal edin😊 Bebeğime baktıkça "İyiki doğurmuşum" diyorum😍 Darısı başınıza inşallah güzel arkadaşlarım 🤲🏻😘