30ekim19 Herkese hayırlı cumalar aklımda bir soru var muhakkak bilen vardır diye yazıyorum kusura bakmayın ama idrar rengi koyuluğu enfeksiyon belirtisi midir yoksa hamile olduğumdan dolayı mı böyle değişik baştan beri? Cevaplarsanız memnun olurum
Zeyneptoprak 30ekim19 ben bazen günde 4 lt içmeme rağmen koyu oluyodu enfeksiyonda yoktu 🤷♀️ Olabiliyo heralde
30ekim19 Zeyneptoprak tşkler bende baştan ber böyle olunca merak ettim enfeksiyon varda ben mi bilmiyorum diye
Zeyneptoprak 30ekim19 yanma kaşınma kötü kokulu akıntı yada yeşile dönük akıntı yoksa enfeksiyon yoktur canım
Karadenizf 30ekim19 az su içmenden kaynaklı olabilir ya da aldığın vitaminlerden de olabilir. Ben mesela vinalac kullanırken sabahları alıyordum ilacı. İlk birkaç idrarım koyu oluyordu sonra normale dönüyordu doktorunuza da danışın gittiğinizde
Sibelilhami 30ekim19 bendece suyu az tüketince oluyor bende de öyle takip edebilirsiniz yani bir gün çok su için bir gün az aradaki farkı görebilirsiniz 😊
DamlaNur29 30ekim19 bende suyu cok içiyorum ama malesef koyu geliyor ve kokuyor hamileliğe bağlı sanırım idrar ve kanda verdim temiz cıktı olabiliyor galiba bu tür şeyler
Greyy90 30ekim19 benimde özellikle sabahları koyu oluyor içtiğim ilaçlara yoruyorum yoksa suyuda çok içen biriyimdir enfeksiyon falan da yok
CeylanAsena 30ekim19 benimde tam tersi hiç renk yok su renginde idrarı yapıyorum sanki hiç yapılmamış gibi bembeyaz kalıyor wcdeki su