aysenur30 Aydeniz09 çok inanma canım banada her aşerip bişey yesiğimde aklımda diyecek mişim biri de bile demedim valla içini ferah tut boşver 🤗
Pembepanterr Aydeniz09 ama şimdi mesuliyet kabuk etmiyorum inananada saygım var herkes istediğini yapabilir 😂😂 doktorumda dedi nar hakkında böyle böyle diyorlar sen bilirsin yine de diye ben inanmıyorum dedim kadına oda öyle cevap verdi 😂
bilaloguzunannesi Aydeniz09 neye inanirsan o olur aklınızdan bile geçirmeyin derim çünkü onlarda vitamin var
Prenses001 MissJones ciğer yüksek miktarda A vitamini içerir belki sizin vitamin değerleriniz yüksektir bazı vitaminlerin fazlası zararlı oluyor A da öyle bu yüzden olabilir. Belkide doktorunuz öyle uygun görmüştür.
CanselMayis Aydeniz09 gercek degıl bence bende isim vermeyim bi meyva canım istemişti gidip bi iki tane bahceden aldım yedim bu arada bahce sahıbınden izin almadım bizde de bişey calıp yerseniz olır diyorlar
Mondlicht Aydeniz09 yapma dedikleri bütün saçma şeyleri aksine yaptım 😁 çok şükür çocugum da bişey yok 🤭 şimdiden altını değişirken ayagını öpüyorum öpme ömrü kısa olur diyorlar ya😁😁😁😁
Aydeniz09 Mondlicht Sizde ki cesaretden kopyala yapıştır yapmak istiyorum kendime😅 çok iyi yapıyorsunuz oh valla
CanselMayis Aydeniz09 yani ama ben yemiştim bişi de olmadı bence hurafe den ibaret ama olanlar varmiş gözümle görmedim ama bu hurafeyi söyleyenlerin hep bi tanıdıgı oluyor basına gelen onu da anlamış degılım
Nzkml Valla bana çok saçma geliyor. Ciğere dokunma, bebeğinde leke falan olur, dediler. İlk başta inandım ama sonra tövbee estağfurullah, dedim. 😅
sonsuzadek Aydeniz09 canım tamamen psikolojik sen bu denli etkilenşyosan bebeğinde olmıcağı varsada stresten bişey olur bebeğine. dinimizde böyle bişey yok. tamamen hurefe