Mom46 Azracan sen daha çok yenisin o zmn ben şuan 26 haftalığım cinsiyetide erkek yani bir nevi akrabalarımın erkek dediği çıktı😅😂
Merve_kucuk Azracan 16 haftalıkken 1 tane doktor kesin erkek dedi 22 haftalikken de 4 tane farklı doktor kıza benziyor dedi. Şimdi 28+2 günlüğüm bebeğimin cinsiyetini kesin olarak bilmiyorum
Azracan Mom46 Şimdi bu erkek mi canım ama benimde böyle demekki yalanmış 🤦🏼♀️14 sene olmadı benim ondan birazda Tecrübesizim
Mom46 Azracan evet canım erkek orda tam 7 haftalıktı Buda şimdiki hali https://i.imgyukle.com/2020/02/14/naLDxI.jpg Tosunum benmm😍🥰 burdada 24 haftalıktı şimdi 26 olduk oğluşla💙
Syd34 Azracan hiç bi şeye bakmayın bütün teoriler kese yapısı belirtiler falan benim herşey erkeği gösteriyodu ama dün kızım olcanı öğrendim
Masal-90 Azracan doktorlar bile kemik yapısındam cinsiyet anlaşılmaz diyor... zaten 2 ihtimal var ama çok erken bi hafta... bana da anlar gibi erkek bu demislerdi 8. Haftamda bebeğim kız😂
Deletedmom133 Azracan kese uzundu karnım sivri tüm belirtiler erkek ti tahmin bule ettirdim cin takvimi erkek çıktı kızım doğdu sen o saçmalayalara dedi keseye gore bilseler doktorlar 12 17 arası belli olur cinsiyet derdi de ne manyaklar ya🤣illa konuşacak lar