Deletedmom317 canım valla benim çok kolay geçti.2 gece yattım hastanede ki en zor zamandır o 2 gün.(Dikiş yeri yanıyor ama gerçekten dayanılmayacak gibi değil zaten duramazsan ağrı kesici yapıyorlar iyi geliyor)3. gün eve geldiğim de çoktan ayaklanmıştım.yardımsız bebeği beşikten alıp emziriyirdum(tabii hareketler yavaş ve ağır oluyor ister istemez harekette kısıtlanma yaşıyorsun, yanma hissi geçiyor ama)iki sezeryan şeklini kıyaslamak da gerekirse genel aneztesi de kendine biraz daha geç geliyorsun. Çook fazla uyuşukluk(bütün bedende),ağırlık hissi oluyor, uyanınca ağrı ile uyanıyorsun (ağrı dediğim yine bu kesi yerindeki yanma ) Spinal ise çok rahattı çok daha çabuk kendime geldim hastanede. Spinalde sadece 1 hafta şiddetli baş ağrısı çektim ensemden başlıyordu ağrı.onda da doktor bana sade nescafe tüketmemi ve yatarken uzanırken (gece de dahil)yastıksız uyumamı söyledi. Hakkatten işe yaradı.Ama çok iyi bildiğim tek şey var sezeryanla ilgili bolca yürümeli insan ilk ayağa kalktıktan sonra.Ben ayağa kaldırıldıktan sonra saatte bir ,20 dk lık yürüyüşler yaptım.eve gelincede hiç yatmadım yok lohusayım,yok yeni doğurdum vs...demedim.dikkat ettim ağır iş yapmadım. Süpürge bile açıyordum .