AyaYlmazYldrm Bacilar bugun doktora gttim cinsiyet srdum dedi cok minik ama erkege benzettim boyle bu haftalarda gidp de cinsjyeti degisen oldumu
Pinar_93 AyaYlmazYldrm benim canım . O haftalarda erkeğe benziyor dendi . 16 da kesin kız dediler . 26+3 üm hala kız . Minik prensesim geliyor Allah’ın izniyle 🥰
Ozooss Cinsiyet icin daha cok kücük acıkcası 20. Haftaya kadar çok değişen oluyor ben hiç sormadım bile doktora cinsiyetini 16 haftalıktan sonra daha net cevabını veriyorlar 😌
Ozooss AyaYlmazYldrm valla bizde kız istiyoruz herkes kesin diye erkek söyledi doktormuş gibi hissedemiyorum bile yani o yüzden erkenden de sormadım hiç , 14. Haftada büyük ihtimalle kız dedi yarın muayeneye gideceğim bakalıım 16+4 olucaz yarın kesinleşir 😍
Nzkml haftadan itibaren doktorlar daha kesin söyleyebiliyorlar. Erkek bebekler daha erken gösteriyormuş kendini. 😊 Ortalama 14. haftada öğrendim cinsiyetinin kız olduğunu ve 33+4'üm ve minnak kızımı bekliyorum. 😍
AyaYlmazYldrm Nzkml oglum 12. Haftada gostermisti aynn bunda herkes yok ruya gorduk yok oglun kiza bnzuyo bu kesin kiz dediler ama daha erkn diye kendimi teselli ediyorum😂😂