Busra89 Merhabalar şuan bebeğim 8 haftalık 9 haftama giricem. Midem sürekli şişiyor, iki aylık karnım sanki 4 aylık gibi ve bu beni çok rahatsız ediyor. Geceleri uyuyamıyorum midem yanıyor bunun için ne yapmam gerekiyor. 😕😕
CanaNefess Busra89 merhaba bende de çok gaz var peki sizin ilk ay beliniz çok ağrıdımj benim belim çok ağrıyo korkuyorum açıkçası
Gzdnr2113__ Busra89 geçmiyor canım ilac bile verdi dr 11 haftalık bebegim ama 5 aylık gibi sanki yemek bile yedim mi patlıcak gibi oluyorum
ftmgl24 Busra89 kesinlikle aynı durum bende doktora söyledim bebeğin gelişiyor yerleşiyor ve büyüyor olucak böyle şeyler dedi
Busra89 Antalyali_07 Doktoruma söyledim fakat şuan değerlerin iyi ve bebekte iyi dedi. O yüzden biraz daha sabret boşuna şurup veya hap içip bebeğe zarar vermeyelim dedi :(
13092020 Benim de aynı . Midem yanıyor sürekli şu iki haftadır .. akşam o yüzden erken yatıyorum ve mide ağrım var . 10.haftadayım ben
Busra89 13092020 Sırf o gaz sancılarını ve mide bulantılarını çekmiyeyim diye bende her akşam erken yatıyorum o zaman sorun olmuyo 😕🙂
Busra89 CanaNefess Merhaba benim çok olmadı sadece fazlasıyla mide bulantım oldu şükür kusmadım. Fakat ara ara da eklem ağırlarım oluyordu. Şimdi 9.haftama giricem sadece mide bulantım oluyor. Regl dönemimde yaklaştığı için şuanda vücut ağırlarım var dolayısıyla 🙂