eliferdem
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.. Mesela birde bu kıyagetler çok kullanılmıyor ya, eskimiyor haliyle benimde işk çocuğum olacak inş🤲🏼.. Genelde ortak renk almaya çalışacağım takımları ki ikincinin cinsiyeti kız olursa giysin diye.. Şimdi şöyle açıklayayım sana düşüncelerimi bende yorumları aldık ya🙈.. Benim kuzenim var yeni 1 yaşını doldurdu.. Yengem onun zınınlarından, yeleklerinden verdi.. Hastane çıkıs takımında olacak, birde annem alacak birkaç zıbın.. Ondan ben daha zıbın almayacağım.. Çevremdekilerde yeterli dedi zaten ilk zamanlar için.. Arkadaşın dediği gibi takımlar olıyor ya.. Alt kısmı ama çoraplı, üstü, şapkası birde eldiveni.. Böyle takımlardan 5-6 tane düşünüyorum.. Birde pamuklu yelekler oluyor ya onlardan alınabilir.. Çoraplara karar vermedim ama ondanda ilk zamanlar için 7 kadar alırım.. Ben yazı İzmirde geçireceğim orası daha sıcak oluyor.. Ondan böyle düşündüm.. İşte bunlar küçülene kadarda kış gelecek.. Ozamanda gelişme durumuna göre alırım diye planladım.. Tabi bu dediklerim ev için🤗.. Birde kusuyorlar ya ince battaniylerden düşünüyorum 3-4 tane.. Sık değişim için.. Zaten aık kusar değişirse inş hemen yıkanır☺.. Ama sizin daha çok kışa geleceği için bilemedim🤔.. Dediğim takımlardan alabilirsiniz üzernede yelekler var pamuklu olanlardan.. Altada tek altlar var.. İlk zamanlar için iyi olabilir.. Benim çevremden duyduğum çok alma zaten çabuk küçülüyor..