Dlktpl Mucizee80 bnm esımde bugn evde yarın gorevde olcak yatıym bnde alaalla druna danıstınmk agrın varmı pekı bende kanama yok suan yaramı oldu acaba senın bıuer bnmsadece acıyı spermı verırlerken hıssetm bes sn bıyunca hemen verdıler zaten
Mucizee80 Dlktpl ben spekulumdan olduğunu düşünüyorum inşallah basit birseydir ben doktoruma soramadım başka bir kadın doğum doktoruna sordum telefonda rahim ağzı dar olanlarda normal dedi ister istemez korkuyrum
Dlktpl Mucizee80 cok devam ederse bıgozuk cnm asırı kanama dglse korkma ama net bılgım yok asılamadan sonra bırloktelık oldumj sozın
Dlktpl Mucizee80 hadı ıns degermendır bnde persembe gıdıyorum 2 3 hafta esım egıtıme gıdıcek valla tuttmazsa dıger ay nolur bılmem
Blackkcat Dlktpl canım dualarım seninle her zaman biliyorsun💙İnşallh aşılamada güzel sonuçlar alacaksın Allahın izniyle ben inanıyorum🤲🏻🤲🏻
Dlktpl Blackkcat ıns tutmustur cnm 59 mılyon sperm kaldı yıkanınca 1 tanesı yetıyo zaten rahme gonderılıyo benım yumurta naz yapmadıysa döllenır🤣
Dlktpl Blackkcat valla hıc hesap yapmadım cnm asılamadan 10 gun en az gecsın bakalım ay bılmıyorum aılemın yanına gıdıcem bu hafta zaten esım 2 3 hafta yok