Cansunurettim kızlar kabız oldum kanamam oldu yaşayan oldumu ufak bi kanama degil ama biraz büyük pecete sildigimde fark ettim
Aysenur41 Cansunurettim bnm bayagı kanamalı olmustu doktorum genel cerrahiye git dedi gitmedim. Demir ilacı beni kabız yaptı baska ilaca gectik
Seyma_Eren Cansunurettim benimde aynısı oldu canım baya korkmuştum bu kan nerden geldi diye ama kabızlıktan olduğunu anladım. Kayısı falan yeyip bol bol su içiyorum
Deletedmom127 Yildizim bende de oyle oldu canım.. Çok afedersin biraz böyle tekrar peçeteyle yerine koydum (ama fazla büyük değildi sanki).. Kabizlik olmadığı sürece çıkmıyo.. Ne yapılması gerektiğini de bilmiyorum
Zhrnz Kabızlıktan dolauı buyuk ıhtımal hemoroıd olusmus makatına elledıgınde bı sıskınlık varmı dıye bakmanı onerırım ve kendını cok zorlayıp ıkınma gebeyse dr na danısıp ona horr uygun ılacı verıcektır gecmıs olsun 🤗
Yildizim Deletedmom127 Geçmiyor maalesef ama acısını azaltacak şeyler yapılabilir. İşk önce kabız olmamak lazım bir kabız oldu mu insan tekrar çıkıyor. Acısını sıcak su çok azaltıyor. Çıkıp açıdığında zeytinyağı ve kantaron yağı çok iyi geliyor
NurseB Hemoroid veya anal fissür olabilir. Çözümü elbette öncelikle kabızlığı önlemek. Çok zorlamayın tuvalette. Artarta bi genel cerraha danışmakta fayda var