_canan_3545 Kızlar Daha Önce Medikal Parka gittik ama aşırı pahalıydı bildiğiniz uygun ve işini titizlikle yapan hastane ve Doktor bilginiz varsa paylaşabilir misiniz bir de ne kadar muayene ücretleri ?
_canan_3545 Erez Teşekkür ederim canım buraya yeni geldiğimizden çoğu yeri bilemiyoruz Allah razı olsun bilgi için
2020_Annecik Pendik Medipol Canan Hanım muayene ücreti 70 tl hastane 3 ay önce açıldı tertemiz güzel ilgileniyorlar.Doğum ücretleri de uygun tavsiye ederim ben oraya gidiyorum Mart sonu doğumumda orada olacak inşaallah.
Deleted5544 bende şifa hastanesine gidiyodum ama yoğun bakım olmadığı icin medipole geçicem. pendik köprüsünden aşağı inerken sağda oluyor yeri. muayene 70 tl
Nurdanahsen Bende medipola Semra hanıma gidiyorum eşim polis olduğu için indirimli yararlanıyoruz 50₺ muayene ücreti Bnde orda yapıcm doğumu 37+6 yız
Nurdanahsen _canan_3545 öğretmen de memur die geçiyo olması lazım ödeme yaparken söyle kızlara memur kartına bakıolar sadece
_canan_3545 Nurdanahsen sağolasın canım bilgi için malum istanbul şartları zor bu bilgiyide bildireyim eşime