Öncelikle Rabbim dileyen isteyen ve hakeden bütün kardeşlerime bu duyguyu tattırsın inşaAllah. Gelelim hikayeme ..
Bugün sabah 10:30 randevum vardı doktor herhangi bir açılmam olmadığını nst de sancım çıkmadığını olmazsa haftaya 18inde yani Salı günü suni sancı ile doğumu başlatacağını belirtti kabul ettim. Sonrasında içime doğmuş gibi eve geldim , evi sildim süpürdüm duşa girdim derken yorgunlukla uyumuşum . Eşimin işten eve gelmesiyle yani zile basmasıyla uyandım saat 17:30’da. Yemek yedim sofrayı topladım eşim akşamları Kuran dersine gittiği için yemekten sonra evden çıktı. Aradan zaman geçti tv karşısında uzanırken birden karnıma ağrı girdi ve çıt sesi duydum. Buradaki arkadaşlar yazardı da inanmazdım gerçekten bende o sesi duydum ve wcye koştum baktım ki kilodum da yapışkan yeşil bir akıntı. Kesin bebek içime kakasını yaptı dedim tam da öyle olmuŞ. Çünkü bunu biyerde okumuştum. Ayağa kalktım bir anda gene yeşil su aktı ama pötürtülü şekilde sonra hemen altıma ped taktım eşimi aradım alel acele hastaneye geldik hastane evime çok yakın . Eşime yürüyerek hastaneye gitmek istediğimi söyledim Belki açılmam olurda normal doğum olur diye ve yanımıza çanta falan Hiçbişey almadık. Çok telaş yaptık ister istemez. Hastaneye geldik Nöbetçi doktor kontrol etti açıklığım varmı diye baktı 3 cm açıklık demesiyle tekrardan suyum geldi ve gene yeşildi. Bebek içine pislemiş hemen sezeryana alalım dedi tabi öncesinde nst falan çekiliyor sancım varmış ama ben hissetmiyorum. Anestezi doktoru geldi nasıl istediğimi sordu genel anesteziyi tercih ettim sağolsun öyle de oldu. Ayrıca bir titreme geldi bana o kadR çok üşüdüm ki hemen üstüme yeşil önlüklerden serdiler biraz titremem geçti tabi korku telaş mutluluk hepsi birbirine karıştı. Anestezi doktoru beni rahatlatmak içim sorular soruyor ben kendisine sorular soruyorum derken birazdan uyucaksın ve Anne olarak doğacaksın dediğini hatırlıyorum sonrası zaten bende yok ☺️Cennet kokulu kızım içime pislediği için hem benim içim dışım hemde onun içi dışı yıkanmış . Çok şükür sağlığı yerinde 3555 gram 51 cm doğdu. Bir görseniz o kadR güzel ki yavrum hemen de göğsümü kaptı. Demin de birazcık yürütmek istediler çok zorlandım yalan değil ama onun da üstesinden geleceğiz inşaAllah. Rabbim bütün hamile arkadaşlarıma hayırlı doğumlar nasip etsin İnşaAllah Allah gönlünüzden geçenin en güzelini versin ☺️