Eda91- https://www.mumsemaforum.com/isimler-ve-anlamlari/305149-anlami-yanlis-bilinen-kiz-isimleri.html Kızım olacağını öğrendiğimden bu yana, bende sizler gibi isim arayışındayım. İnanılmaz farklı ve daha önce hiç duymadığım isimlere rastladım. Anlamları nedense hep Cennete bağlanmış durumda. Gördüğünüz her ismin anlamı sandığımız gibi olmayabiliyor ve çokta iyi araştırılması gerekiyor. Araştırmalarına çok güvendiğim bir sayfanın video linkini paylaştım sizinle ve şuanda revaçta olan isimlerin analizleri yapılmış. seçmiş olduğumuz isimlerin gerçek anlamlarını gördükten sonra şahsen vazgeçtiğim isimler oldu :) İşinize yarar düşüncesiyle görmenizi istedim.
Adel001 Eda91- çokk teşekküürr ederim canımmm , ama hayrl kırıklığı yaşadım yaa biz kızımıza miray ismini düşünmüştük😔
Eda91- Adel001 Bizde Eflin ismini düşünüyor duk, fakat gördüm ki sanıldığı gibi bir anlamı yokmuş. Ne yazık ki tekrardan araştırma yapmam gerekecek 😕
Cnsucakk Lina koyucaz kızımın ismini anlamında kötü birşey yok ki Türkçe de yumuşak huylu insan demek .