Elifahmetekin Şeker yüklemesi icin gittim acil sezeryana alındım 800 gr oglum 4 gundur küvezde okuyan herkesten dua istiyorum Allah hepinizin cocuklarini kucaginiza almayi nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmuş dua edermisinz
Minnosunannesi Elifahmetekin Oyy minik kuzu. Allah yardımcınız olsun biran önce toparlasın inşallah 🙏🏻 Sancın mı oldu neden acil alındın Doğuma ?
Sara Elifahmetekin Ay allahım senin oğluşunu korusun.Kımın ne problemı varsa kısa zamanda hersey ıyı olsun.Amın 🙏🙏🙏🙏Insallah ıyı olcak bebısınde.
Ella Elifahmetekin allah bebeğine sifa sabada sabır versin arkadasım çok zor ama bunların hepsi geçecek inşallah gönlünü ferah tutmaya çalış
Elifahmetekin Minnosunannesi doplerde ters akım goruldu plesanta oksijen ve besini gecirmemeye baslamis bebegim kendini korumaya alms o yuzden acil aldilar
Zeynepnacar Elifahmetekin Rabbim bebeğinle sağlıklı sıhhatli hastaneden çıkmayı nasip etsin canım benim 💜
Gizemdmr Haftadan beri aynı durumu yaşıyorum damarlarda direnç var 25. Haftadayım. 28. Hafta kritiK bir hafta ve gramı iyi. Rabbim sizd bağışlasın evlatlarımızla sınamasın.
ElifTol Elifahmetekin çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun. Nasıl anlaşıldı peki bu probleminiz ?? Ultrason yoluyla mi ?
Burcuuuuuu Elifahmetekin Rabbim yardım etsin inşallah, dualarım sizinle olacak. Bir an önce sağ salim kavuşun miniğinizle. 🙏🙏🙏
Elosh Rabbim acil şifalar versin minik yavrunuza. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Allah yardımcınız olsun..