Yenianne65 Feyzanurlks ben su an 33 haftalığım buradan postları okurdum yazarlardı iste 33 olduk 35 olduk hep derdim ben ne zaman olucam zaman nasıl geçecek diye 200 gün vardı doğuma geçmez bu günler diyordum şükür kaldı 49 zaman gerçekten su misali ☺️
Seymasezer Feyzanurlks ben 34 oldum sabah 10 da randevum var hiç nst ye girmedim bakar mı acaba merak ediyorum
Serap0733 Feyzanurlks daha keyfi yerinde ben de iyiyim şükür doktor yürüyüş dedi ama her yer kar :/ squata başla dedi evde spora başladm
Happyprincess Feyzanurlks 34+4 üm ve inanılmaz pelviks ağrılarım var Yürüyemiyorum 😕 Magnezyum da içiyorum bana mısın demiyo 😞 Doğum pozisyonundaymış bizim fındık bakalım nasip ne zman yola çıkar 🤣🤣🤣
Zehra321 Yenianne65 gerçekten öyle ya zaman Nasıl da hızlı geçti 😊 bizde 33 haftalığız 😊 kaç kg aldınız acaba ?
Feyzanurlks Yenianne65 aynen öyle cok hızlı geçiyor zaman , sağlıkla sıhatlı bir sekilde kucagımıza alalım inşallah 🥰😘 35 hafta olduk bizde biraz önden gidiyor hanımefendi bugun cok kasıldı karnım cok sertti ve karnım cok ağırıyor bugun
Efuchama Zehra321 Yenianne65 Ben de 33+5oldum bu günleri heyecanla bekliyordum bu gün dr gittim 2kg olmuş bebikim sizinkiler kaç olmuş benimki biraz minyon kendim 11 kg almışım🥴
Drydfne 35 haftalık olduk bizde bugun haftaya Perşembe gün alacağım ikinci cocugum sezeryanlı oldugum için gün alacağız bakalım 🤗
Feyzanurlks Drydfne Allah’ım hayırlısını nasip etsin inşalalh benim ilk normal istiyorum ama bakalım 😍😘 kaç kilo bebişinz
Maviss35 Drydfne bende bugün 35 haftalık oldum benimde 2. Çocuğum niye martin 2. Haftasi aliriz dedi ya doğurursam o zamana kadar 🙄🙄
Feyzanurlks Seymasezer bence bakar , benim doktorum 32 de baslamıstı bakmaya benim de yarın kontrolum var hemde dogum günüm, cok dua ettim saglıklı birsekilde 14 subatta gel anneciğim diye ama işte bakalım ♥️🥰
Feyzanurlks Serap0733 şükürler olsun , kar bu sene iyi geldi heryere 😘 benim belim ve sırtım agrı giriyor yürüdükce
Feyzanurlks Yenianne65 ben hic bir ilac kullanmak istemiyorum dedim doktoruma cok acil olmadıgı sürece , ilac yerine ne gerekli ise onu yemek istiyorum dedim şükürler olsun ilaç hiç içmedim magnezyum da kullanmıyorum
Wwwelk Yenianne65 doktorum 35.haftadan sonra kullanilan magnezyum cocukta sarilik riskini arttiriyor dedi ben kasilmam olsa bile icmiyorum
Drydfne Feyzanurlks gecen hafta gittim 34 haftalıkken yani 2400 dedi normalmiş zaten benden kilolu cocuk cıkmıyor kzıımda 2950 dogmustu 38+3 acil sezeryan olmuştum 😅
Serap0733 Feyzanurlks ya 20dk yeterli de hava izin vermıyor ağrım olmuyor şükür ama artk agırlaştık normal
Feyzanurlks Drydfne bende 34 hafta da gittim 2500 dü , 33 de 2 kiloydu 1 haftada 2500 olmustu bakalım yarın 35 hafta kac kilo olmuş 💕
Drydfne Feyzanurlks sağlıklı olsun canım önemli olan o hayırlsıula kucagımıza alalım inşallah vakti saati gelince 🤗
Feyzanurlks Wwwelk bence kullanılan tüm ilaçlar bir sıkıntı yapıyor sükürler olsun hic bir ilac kullanmadım hep ilaçlar yerine faydalı seyler yedim