Necla28 Valsss alakasi yok oglumda cok uyurdum bunda da uyuyorum cinsiyetini daha bilmiyorum bunun ama uykuyla alakası yok bence😊 ama cilt guzelliginden anlayabilirsiniz oglumda cildim cok güzel olmustu oglanda anne güzelleşiyor bence
DBaybars Valsss Çok uyuyorum gerçekten, sabah kaçta uyandığımı utanmasam söylerdim ama utanıyorum 🤦♀️
Yenianne65 Valsss hamile kalmadan önce de çok uyuyordum şimdi de çok uyuyorum bizim buralarda da erkek bebek uyku yapar derler
Valsss Necla28 benim cogu tanidigimin yuzunde lekeler olustu siyah siyah ama dogumdan sonra hemen gecti
Valsss Anesmasal bende uyuyamiyorum geceleri burun tikanik lavabo ihtiyaci vs cok uyusam da hamilelikten once uyudugum gibi esimi ise yollayip tekrar uyurdum😤
DBaybars Valsss Ben geç uyanmayı hep severdim ama bu kadar da değil ya, eşimi işe gönderip keyfimden geri yatıyorum saatlerce uyuyorum 😁 bence sizinki kızzz içime öyle doğdu
krktasnihal90 Valsss merhaba burun tıkanıklığı bende de oluyor yalnız değilmişim gebeliğe bağlıyordum zaten bunu normalde hiç bilmem yani burun tıkanıklığı🤢
Valsss Yenianne65 bizde de kiz🤷🏼♀️😂 bende uyumayi cok seviyorum cok uyurdum onceden ama hamilelikten beri uyuyamiyorum cok hasta hissediyorum kendimi surekli
Mavi1453 Valsss hiç uyumadım 29 haftalık hamileyim bırak gündüzü gece uykuya dalmak için akla karayı seciyorum