Essem Kizlar 27 haftalık hamileyim. Son iki gündür başım şiddetli şekilde ağrıyor. Özellikle geceleri . Bu durumu yaşayan var mı aranızda
bernazafer1 Essem bende 22 haftalık hamileyim benimde baş ağrım oluyor tansıyonum cıkıyor dıye düşünüyorum lımonlu su tüketiyorum genelde . Tansıyona bağlı olabilir
Essem Hatice_01 1 bernazafer1 Dün bebek izlemem vardı aile hekimliğinde oradaki aile hemşiresi şiddetli baş ağrısı erken dogum riski demek dedi. O yuzden cok korkuyorum fakat kasılma su gelisi falan yok hic
Hatice_01 Bende 28 olduk yeni ve dediginiz gibi 1 haftadır ve şuan bile en cok geceleri gündüzlerde dahil şiddetlice ağrıyor . Sanki soğukta kalmış gibi 😥😥
Essem Dün bebek izlemem vardı aile hekimliğinde oradaki aile hemşiresi şiddetli baş ağrısı erken dogum riski demek dedi. O yuzden cok korkuyorum fakat kasılma su gelisi falan yok hic
bernazafer1 Essem 27 hafta çok erken değilmi bal agrısı yüzünden olacagını sanmıyorum tansıyonuna baktır derim
Hkmt Essem erken dogum riski falan degil canım gebelik zehirlenmesi olursa belki ondan demistir tansiyon bakiyormusun el yüz siskinligin var mı
Hkmt Essem bende 23 haftalık Allah in izniyle ama cok siddetli agrilar cekiyorum özellikle ense 2-3 gün sürdüğü oluyor gidip tekrar geliyor insallah gider bi daha gelmezler 😔
bernazafer1 Essem bende gün içerisinde limonlu su içiyorum ki tansıyonum cıkıyorsada düşürsün diye başka neden yok cunku baş agrısı direk tansıyona bağlıyorlar
bernazafer1 Essem 2 damla felan sıkarsın cok içme yinede her bünyede farklı olabilir nasıl istersen öyle yap yanlış yönlendirmiyim