Canan_3547 Kizlar midem cok bulanyor neden anlamdim kuscakmis gibi olyorum her daka sizde boyle bisey oldumuu
Yenianne65 Canan_3547 bende seninle aynıyım haftamızda aynı kusmalarım ve bulantılarım da geri geldi :( çok
AyaYlmazYldrm Canan_3547 bn 36 da dogurdum dogurdugum saate kadar kustum bu hamileligimdede ayni galiba gcmicek bunun yasamak cok zor
Ipeku Yenianne65 ne zaman gevmisti acaba bende 16haftaligim henuzbhic gecme yok 😔 gecsede sonra geri geliyor demekki 😔
Canan_3547 Yenianne65 Nur-11 AyaYlmazYldrm cok guzel bi duygu allah herkeze yasatsin ama bu bulanti kusma mide yanmasi resmen yaşlandırdi beni hemn gecer insallah
Nur-11 Benimde 33 de tekrar kusmam baslamıştı ondan öncede kuru bulantım hep vardı enfeksiyondan olmuş sonraki 37 haftalık oldum hala devam ediyor bulantı kusmamak için. Zor tutuyorum kendimi neyse ki Pazartesi Doğum olacak 🤲🙂
Yenianne65 Canan_3547 en en zorlandığım konu mide Yanması onun içinde neredeyse tüm yemeklerde ayran içiyorum canım yine de kesmiyor ama azaltıyor akşam yemeklerini erken yiyorum şurup var pek bi fayda etmiyor ama yine de azaltıyor
Nur-11 Canan_3547 amin canım benide aynı cok yıprattı en çok zorlandığımı ilk zamanlardı 11 kilo verdim her gün hastanedeydim mahvoldum
Yenianne65 Ipeku tamamen geçmiyor zaten canım sadece azalma oluyor bebek büyüdükçe rahatlayacaksın merak etme sadece kendini aç bırakmamaya çalış miden boş olunca daha çok bulanır
Yenianne65 Ipeku benim de çok bulantılarım oluyordu doktor ilaç yazayım dedi istemedim bu işin doğası bu diye ama mide yanmaması için çok şurup içtim