Sinemin Hanımlar 15+5 lik hamileyim son 3 gündür her arabaya binip inmemde istifar ediyorum hemde aşırı bi şekilde bu durumu yaşayan varmı varsa neler yaptınız 😔
Ftsctn_20 Sinemin 35+2yim hala aynı durumu yaşıyorum . Sırf otobüs kullanmamak adına yuruyebildigim yere yürüyorum. 😁
Sinemin Deletedmom138 normalde ben kansızlık başladığında böyle oluyorum ama bilmiyorum şu 3 gündür günlerim geçmiyor doktorum da Demir eksikliğim ve kansızlığın olduğunu söyledi ama hiçbirşey vermedi size belirtmelimiyim doktoruma bu durumu
Deletedmom138 Sinemin decavit banada tavsiye etti ama ben ilaçları araştırmıştım kendim onu istemediğimi söyledim. şunları kullanıyorum sana söyleyeyim sende doktoruna danış kuzum. haftaya kadar folidoce ve devit3, ayrıca alttan progestan kullandım, bitince regenesis max, devit3 e devam ediyorum, şuan efermag magnezyum oksit ve haftada bi vegaferon demir+folik asit
Sinemin Deletedmom138 tamam canım çok teşekkür ederim pazartesi gitcem zaten gittiğimde söylerim doktoruma
Sinemin Ftsctn_20 ama benim daha 2-3 gündür böyle benide sadece kan değerlerim düşünce tutar araba 😌 benim eşim birazda yaramazdır yanlamayı falan çok sever o yüzden hiç tutmazdı ama bi kaç gündür berbat haldeyim