Yldzeyll Dün gece ağrı ile uyandım 33 haftamdayım gündüz birşey yoktu ama gece saatinde bebek hareketi aşırı artıyor karburgama kadar ağrı vuruyor bacak arası kasik ağrısı oluyor doğumla ilgilimidir yaşayan var mı böyle sorun
Oykutoskuzey Yldzeyll korkma canım artık o ağrılar doğuma kadar ara ara kısa süreli şiddetli olucak. Bacak arama küçük yastık koyup uyu iyi geliyor. Magnezyum kullanıyorsan maden sodası ve yoğurdu karıştır iç oda kasılmaları engelliyor. Benimde ilk doğumda acile gitme sebebim olmuştu Dr bu şekilde açıkladı banada 😊
Selalee22 Yldzeyll 33 haftalik hamileyim bende bacaklarim ayakta durunca agriyor kramp gibi ama geciyor Allah'tan
Yldzeyll Oykutoskuzey canım devlet aciline gitmek istemiyorum alttan muayene etmek isterler çok korkuyorum
Oykutoskuzey Yldzeyll gitme zaten. Alttan bakmiyolar normalde ama gitme aciline devletin bende devlette muayene oluyorum ama acilinden pek hoslasmiyorum
Mebos Yldzeyll artık o ağrılar git gide atıcak vücud kendini doğuma hazırlıyor benim 30 haftadan beri o ağrılar var 34 haftalık olduk bacak pelvis ağrıları arttı hatta arada kasılma oluyor korkma yani canım maden suyu yoğurt yemeyi ihmal etme biraz daha iyi gelir
Mebos Yldzeyll korkma canım doktorunla iletişim halinde ol kendini fazla yorma dikkat et erken riskn yoksa bişi olmaz inşallah