Gull2110 Sbl91nht morfoloji 1 ile tedavisiz hamile kaldim Allah buyuk nasip ederse olur insallah tutar guzel haberler alirsin 😊
Sbl91nht Gull2110 inş canım ya çok yoruldum İnan okuduğuma göre normal yolla hamile kalan çok olmuş ama aşılama ile tutan az orası kafamı karıştırdı
Gizemmmmmmkync Sbl91nht bizimde morfoloji 2 ilerihız 30 aşılama oldum bekliyorum ama bende polikistik over de var
Sbl91nht Gizemmmmmmkync inş tutar canım ya bende heycanliyim varmı belirti vs bişi kaçıncı günün bugün
Gizemmmmmmkync Sbl91nht canım aşılamamın 5. Günü bugün göğüslerim çok acıyor ilk günden beri doktorum çatlatma iğnesinin yapabileceğini söyledi..
Sbl91nht Gizemmmmmmkync aslında senin ileri hız 30 çok iyi normal yollada olabilir canım bizim 18 çıktı olur senin çocuğun dedi ama hızlandıralım dedi seninde öylemi canım bide hep okuyorum burada aşılamayı değerleri iyi olan hastalarda tutuyor yazıyor 😒
Gizemmmmmmkync Sbl91nht canım bende polikistik over var kendiliğinden kalamadım 2 yıldır korunmuyorum
Sbl91nht Gizemmmmmmkync anladım canım ya bugün bişi farkettirmeden adetime 10 gün var tam ama merdiven inince farkettim göğüslerim agrıyor normalde olmaz şimdi sen yazdın ya 5. Gün göğüslerim agrıyor acabamı diyorum varmı