((( hakkınızı helal edin uzun oldu fakat bilgi amaçlı lütfen okuyun !!! )))
Bitmek bilmeyen kaşıntı, kaşıntı ve kaşıntı...
Kızlar 36+5 günlük gebeyim bu illet 32.haftamdan beri benimle ilk önce ayağım da kaşıntı başladı böyle sinek ısırığı gibi bir iki nokta kızarıklık vardı ben önce birşeyler ısırdı sinek böcek gibi sandım daha sonra kollarım göbeğim ve bütün vücudum başladı kaşınmaya sonra döküntüler oluşmaya başladı kaşıdıgım yerin altında kabarcıklar oluşuyordu kaşıntı geçince geçiyordu daha sonra derimde kalmaya başladı ve şiddetli bir şekilde kaşınmaya devam etti özellikle geceleri cok kaşınıyor uyuyamıyorum. Kaşınmaktan her yerim yara şuanda. Bu arada ilk kaşındıgım zaman acile gittim ve bana orda ki doktor gebe olduğum halde ilgisizce ne bir tahlil ne bir muayane etmeden ilac ve losyon verdi tabii ben sinir oldum almadım hic birini ve ertesi gün doktoruma gittim duramıyordum çünkü oda karaciğer enzimlerinden şüphelendi safra asitleri kana karışınca olurmus ve gebelikte riskli o yuzden kan tahlili yaptı cok şükür hic bir sey çıkmadı igne yaptı ilac ve krem verdi fakat hic biri fayda etmiyor ilaç bebekte uyku yapıyor hareket etmiyor diye içmiyorum losyon krem hic bir şekilde fayda etmiyor umarım hayırlısıyla doğum yapar ve kurtulurum lütfen dualarınız da bana da yer verin gebelirin duası kabul olunur derler bu hastalık erken haftalarda çıkabilceği gibi loğusa döneminde de çıkıyor ben gebeliğimin başından beri cok zor geçiriyorum bulantılarım kusmalarim bitmedi hic ilaç kullanamadim ve simdi de bu hastalik Allah kimsenin başına vermesin ilk gebeliğim ve tadını hiç çıkaramadım umarım hic kimse yaşamaz ama diyeceğim o ki kasintiniz varsa asla hafife almayin ve hemen doktora gidin... hakkınızı helal edin okuduğunuz icin teşekkür ederim.