Poncik77 Her ayın ilk perşembesi hariç her hafta Perşembe günleri saat 1:30da Yalova devlet hastanesinde gebe okulu var bugun bizzat katıldım ilk seans a ücretli değil bilginize hanımlar 🙂
Poncik77 Deletedmom0025 hamile kalman yeterli cnm çok güzel şeyler anlatıyorlar psikoloğu diyetisyeni çocuk doktoru hepsi ayrı ayrı girip gebelik ve bebek hakkında bilgilendirme yapıyor
Gulsahim Poncik77 bende yazıldım Mersin şehir hastanesinde 6 hafta sonra ama şimdiden sabırsızlanıyorum 🤗💕🤰 sertifika veriyorlarmış sonrasında da değişik Bi deneyim olacak
Deletedmom0025 Poncik77 bugun gordum de ne gibi bilmiyordum. En iyisi bende gdim ona . Yararlı olur benim için . İlk gebeliğim birde bişi bilmiyorum ogrenırım.
Poncik77 Deletedmom0025 gebelik ve bebek ile ilgili bütün doktorlar girdi eğitim verdi hatta en son ebe bilgilenlendiriyor benim de ilk hamileliğim kafanda ne gbi sorular varsa cevaplanmış oluyor diyetisyen çocuk doktoru ebe ve psikolog eğitim verdi haftaya Perşembe yine eğitim verilecek 🙂
Berivan21- @Poncik77 bu perşembe bende gelicem inşallah benimde ilk gebeliğim bilgilenmek adına çok yararlı olur sonuçta çoğu konu hakkında bilgi sahibi değiliz ilk gebelik olduğu için bizzat ilk ağızdan konunun ehlinden öğrenmek baya fayda sağlayacak şahsen bana ☺️
26a Poncik77 bu hafta 2. Derslerse haftaya gelirim belki 😇 teşekkürler bizi de bilgilendirdiğin için 😁
26a Gul-21 ücretsiz , atakentte de mutlu gebe okulu var cuma günü 3. Ders olacak arayıp bilgi alabilirsiniz