4114eb Canlar hamileyim ama daha yeni kese bile görülmedi bugün yağ sökücü ile temizlik yaptım elimi ve ağzımı kapattım ama illa almışımdır zararı olur mu , temizlik yapan anneler var mı bu şekilde
Deletedmom337 4114eb ben 16+2 yim her yeri camasir suyuyla haftada bir ovuyorum yag cozde her gun kullandigim sey eldiven ve maske takinca sknti olmuyor bide evin iyi havalanmasi lazim
Hopmummir 4114eb her gün çamaşır suyu ile siliyorum heryeri hiçte bişey olmadı Allah’a şükür 24 haftalığım
Serap0733 4114eb temızlık maddeleri çok zararlı ya ınsan bile zorlanırken içinizdeki nasıl zorlanmasın🙄
Glnhl 4114eb soluma tenine değdirme yeter bence, benim tenim hemen acisiyor yağ cozucude çamaşır suyunda felan dikkat et kendine.
4114eb Deletedmom337 içimi ferahlattın yani ağzıma burnuma tülbent doladım havalandırmayı açtım ama elden falan yada solunumda illa almışımdır diye korkuyorum ilk gebeliğim bide korkuyorum etkilerse diye kese vs yok ama sonuçta gebelik var yani kuzum insan korkuyo nasıl pişman oldum üzüldüm anlatamam
1Anne_ 7 haftadır korkumdan elime bi toz bezi almadım çok zararlı uğraşmayın temizlik maddeleri ile allah korusun dikkat edin yatin dinlenin eviniz bebeginizden önemli değil takmayın sıkıntı stres yapmayın hep olumlu düşünün 🤰🤰
Deletedmom337 4114eb ilk zamanlar bende oyleydim evden disari bile cikmiyodum mikrop kaparim diye sonra benimde icimi rahatlatan bir arkadasim vardi onun sayesinde rahatladim simdi hala soruyorum ona hep😊
4114eb Hopmummir çok şükür maşallah canım Allah size bağışlasın daha kese falan da yok ya dedim ya kese olmazsa kalp sesi olmazsa ilk gebelik insan korkuyo işte herşeyden
Annesed Hopmummir afedersiniz ama sormak istedim hergün çamaşır suyuyla silecek kadar nasil kirleniyo eviniz
Serap0733 4114eb 🥰kullan da delirme derecesinde değil ben ilk üç ay dikkat ettm açıkcası her şeye 🥰 kullancak olsam da eşime yaptırdım
4114eb Serap0733 valla korku girdi kese oluşmazsa kalbi atmazsa duymazsak diye kese falan da yok ya nasıl üzüldüm anlatamam valla
4114eb Glnhl eldiven kullanmak lazımmış canım zaten ama insan ister istemez o kokusu gelir yani Allaha emanetler
Hanifee1273 Banyoları filan hep domestosla yıkıyorum ovuyorum. Kireç sökücü kullanıyorum mutfakta . Ne eldiven nede ağzımı kapatıyorum .Çok şükür birşey olmuyor . Aklınıza getirmeyin böyle şeyleri
Pembepanterr Annesed illa kirlenmesi mi gerekiyor belki titizlik hastası içi rahat etmiyor yanlış bir soru tarzı bence uslubunuz. Fazlası zarar tabikii çamaşır suyu vs şeyler ama kimseyede niye kullanıyosun kullanmıyosun demek bize düşmüyor tabi
inciiim 4114eb canım çamaşır suyu , kireç sökücü normal insanlara bile zararlıyken hamile hamile kulanmasan daha iyi olur
Zeyk Çok kimyasal karışım yapmadigin sürece bir sorun yasamazsin insallah. Rutin hayatıma temizlikle, yediğim ictigimle devam ediyorum. Abartmadigin sürece hiç birşeyin zararını görmezsin.