Hurikaplan Isim konusunda çok kararsizim ya değişik isimler istiyorum anlamlarida guzel yardimci olurmusunuz.😍😍iki isim olcak biri kesin olarak fatma çünkü iki annemin adida fatma ikinci isimde ona uysun istiyorum 🤗😍😍
pink01 Hurikaplan biz Ela Belis koyacağız Belis aşkın ilk meyvesi demek ama eğer eşim isin verseydi Destina koyacaktım kader demek portekizcede muhtaç olunan yunan mitolojisinde de ırmak tanrısının en güzel su perisiymiş
Rabiaust Hurikaplan Fatma betül 🌸😊 Hz. Fatma nın lakabı betül. Birde hz Meryem in die bilyrm.. Namuslu kadın demk
BabyLover Hurikaplan Ay canım benim de hem annemin hem kayinvalidemin adi Fatma, biz de Fatma Lina diye düşünüyoruz inşallah şimdi ya da ileride bir kızımız olursa, henüz 14.haftaya yeni girdik cinsiyeti öğrenemedik meraktayiz 🤰
Hurikaplan pink01 ismide cok güzel mis allahkm sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım ela belis gerçekten guzel koyabilseydin diğer isimde cok güzelmiş begendjm anlami güzel fatma belis mi koysam bende acaba😍😍😍
Hurikaplan mandalina gerçekten bu kadar olur ablam fatma zehra koy dedi illa bende fatma beril düşünmüş ama genede farkli bi isim de olabilir mi diye düşünüyordum😍kalp kalbe karşıymış tskler yorum icin
Didi6 Minikbirkalp Leyla çok güzel bir isim. 🥰 Ama Ecrin ismini iyi araştır canım. https://m.haberler.com/diyanet-in-uyarisina-ragmen-ecrin-populer-isim-4550949-haberi/