Eebbrruu AhuMehmet çok sağol tesekkur ederim korkularim iyice azaldı valla bunları okudukça 😊 Allhim evlatlrimizi sağlıklı sıhhatli bagislasin bize 😘😘
AhuMehmet Nesrinnn bu yorumu okumadan bende bir yorum yapmıştım 😊 evet etliyi yarım saat bile bekletmezler burada kaldı ki başka şehire hiç gönderilmez etsiz dur muhtemelen
Nebiyeee Bende urfadayim hic korkma butun sofra kurulur sonra etli kofte yogurulur erkenden yapilmaz yani mesela bugun gorumceme davetliydik etli kofte yapti dayanamadim yedim asıl ben evhamlanayim😣 sen icini rahat tut
Nebiyeee Eebbrruu dikkat etmek lazim canim ne bilim nefsime hakim olamadim cok guzeldi bide birsuru hamile akrabam var kiz hep yiyolar hic biseycikde olmuyo biz fazlami evhamliyiz acaba?
Ceren35 Valla ben yiyemiyorum etlisi zaten sakincaliymis etsizde midem cayir cayir bu gunlerde o yuzden bu tür baslik acarken biraz dikkat etsniz artik iyi olacak
Ceren35 Eebbrruu yazamaz demedik zaten ama bu baslik gercekten cok sorun gibi gozukmuyor o yuzden uyarmak istedim yiyeceklerle ilgili sitede bombardimana ugrarsiniz ki bence hakli olarak bir dahakine daha dikkat edersiniz diye yazdim
Elif1ekim Eebbrruu valla adıyamanlı arkadaşlara yemeğe davetliydik hemde etliydi yedim birşey olmadı ama 3 tane yedim 1 kez
Sedir Eebbrruu has Urfa çiğkötesiyse çiğ kıyma konuluyor ama hazır dışardan aldıysanız et Yok içinde merak etmeyin ama çanınız çektiyse az olmak şartıysa herşeyden yiyin bence bu arada annem Urfalı 😊
Eebbrruu Sedir el yapımıydı valla canim Yedik artık bi kez. Tadı güzeldi ama hamilelikte bsey yerken biraz daha dsunmel gerekyormus bunu anladım ☺