Ftrhn Güzel anneler kaçıncı haftada detaylı ultrason yaptırdınız ? Nelere bakılıyor ve sizce çok gerekli mi ?
Elizvedeniz Ftrhn evet bence gerekli 20-24 haftalar arası yapılıyor 26 ya kadar yapan hastanelerde var. Bana yaptırma gerek yok dediler ama yaptırmasaydım ileride çok büyük sorun yaşayabilirdim. Bebeğimi besleyen kordon damarlarımdan birinde tıkanıklık olduğu tespit edildi ve daha sıkı takip altına alındım. Bir diğeri bebeğin kan akışından kalp kapakcığından organlarına herşeyine bakılıyor yani bence yaptırmalısın bebeğinin herhangi bir problemi varsa doğumdan hemen sonra müdahale edilebiliyor.
Yildizim Ftrhn Yapılmalı kesinlikle. Bebeğin her şeyini inceliyorlar organlarından tutun, suyu, kordonları, yarık dudak olup olmadığı.. Eğer bir sıkıntı varsa önceden önlem alınıyor
Neroll Ftrhn doktor zaten söylüyor yapılacak haftayı Şu tarihte şu kontrolünüz var gibisinden. ben 22 de yaptırmıştım. Bence de yapılmalı tüm doktorlar öneriyor . Çevremdeki insanlara hamileliğimle ilgili hiçbirşey sormuyorum çünkü milletin teorisi bitmiyor çoğu saçma geliyor. Siz doktorunuzu dinleyin.
_2prensesannesi_ İlla şu haftada yapılmalı diye birsey var mi peki gecen birisi 21 ci haftada olmaz tam gelişmediği icin yazmis ben 21 de gitmeyi düşünüyordum kafam karisti suan 😏
Happpm _2prensesannesi_ benmde doktorm tam 21 girince ddim yaptrcm doktor bilmese yaptır demez canım aklını bulandırma
Elizvedeniz Ftrhn rica ederim canım ben tam 21+0 da girdim detaylı ultrasona herşeyi çok rahat belliydi hatta parmak emip dil çıkartıyordu. ☺️ Girilmez diyenlere kulak asma yani herşeyin tam net belli olduğu haftalar bunlar öyle olmasa doktorlarımız 22-24 haftalar arasında yapılmalı derdi☺️
Ftrhn Elizvedeniz kendi doktorunuz mu yaptı 😊 çok heyecanlı geçmiştir 😍 inşallah sağlıklı güzel haberler alırız ne kadar sürüyor
ikiprensannesiiii Yapılmalı çünkü en önemli test diye düşünüyorum ben 20 haftalıkken yaptırdım 3 gün önce
Elizvedeniz Ftrhn evet çok heyecanlıydı ve en güzel o anların bende videosu var ☺️☺️ Cd halinde doktor verdi. Radyoloji bölümünde farklı bir doktor yaptı ama şansıma çok güler yüzlü ve ilgili bi doktora denk gelmiştim:) 40 dk sürdü benim
Ftrhn Elizvedeniz ooo maşallah ne kadar uzun sürmüş. Ben de yaptıracam inşallah sağlıklı haberler alalım her zaman😊 ozaman bizim daha 4 haftamız var kontrol için
Elizvedeniz Ftrhn bana kendi doktorum radyolijiden alman gerek dedi istersen hastaneni arayıp bilgi al kendi doktorun yapıyorsa o yapsın ☺️ Yapmıyorsa radyoloji yada farklı bi bölüm daha var orası yapıyor
61gamze81 Benim şuna 19 haftalık 21. hafta için ultrason randevu aldım onda cinsiyet de belli oluyor mu benim hala belli değil de