Bsratasan42 Kızlar doğumum yaklaştı hastanede giyecegim geceligin altına iç çamaşırı aldım emzirme atleti ama lohusa külodumu almalıydım sezeryan olacagım siz nasıl yaptınız yoksa sadece depend mi kullandınız tecrübeli anneler yardim edinnn
Elizvedeniz Bsratasan42 ben sadece depend aldım onu kullandıktan sonra üzerine normal kilot giymenin bi mantığı olmadığını düşünüyorum. Normal ped kullansam alırdım ama evdede kanamam bitene kadar depend kullanacağım azaldığında kendi iç çamaşırımla ped ime dönerim
Aycalyaa Bsratasan42 canım ben bi tane normal bi tane polar pijama takımı emzirme sütyeni yüksek bel iç çamaşırı göğüs pedi aldım geriye dependim kaldı sadece onuda aldım mı tamamdır zaten terlik tarak havlu çorap hırka makyaj malzemeleri toka vs söylemiyorum
Snmdnz Bsratasan42 en mantiklisi depend canm kanaman azaldigindada kendi camasirinla orkid kullanirsin
Bsratasan42 Elizvedeniz bende öyle düşündüm canım ama kullanacagım gecelik krem rengi ve ayaga kalktıgımda yada fotograf için belli olmasını istemedim karsr veremiyorum o yüzden
Haticeakks Elizvedeniz kaç paket depend aldınız acaba ben bir paket aldim içinde dokuz tane varmış ekstra baby me lohusa bezi mi neydi onu aldim yeterli olur mu bilmem sonra normal pede geçerim dedim
Elizvedeniz Bsratasan42 depend zaten ten rengi ama beyaz renkte belli olup olmayacağı konusunda bi fikrim yok isterseniz beyaz boxer alın kendinize kilot bile giyseniz belli olur bence ince kumaşa sahipse geceliğiniz
Elizvedeniz Dilsah depend alman gerek öncelikle bir elbise tarzı pijama iki tane alt üst rahat takım gecelik aldım ben lohusa terliği aldım hastanede giymem için onun dışında emzirme sütyeni ve kalın çorap aldım doğumdan sonra üşüyormuşsun aklıma başka bişi gelmedi valla🤦🏻♀️
Bsratasan42 Dilsah canım ben gecelik sabahlık pijama takımı terligi takım aldım yanına düğmeli pijama takımı aldım sabahlıklı lohusa pedi depend emzirme sütyeni bir tane emzirme atleti lohusa külodu ve normal külot kişisel bakım eşyalarımı el havlusu patik çorap koydum şimdilik
Bsratasan42 Elizvedeniz aynen canım doğru diyosunuz lohusa külotları büyük oluyor belki resim çekilirken belli olmaması için giyerim
Elizvedeniz Haticeakks ben iki paket aldım 20 adet var yani bende yeter diye düşünüyorum yetmezse sokta bile satılıyor çok kanamam olursa esim alır azalırsa orkide geçerim diye düşündüm🤔
Semaaonursnmz Bsratasan42 ben gecelik giydim onun altına da hasta bezi taktım artı üstüne hamilelik külodumu giydim hiç lohusa kilodu faaln almadım kuzum tabi senin kararın hasta bezinin üstüne mutlaka iç çamaşırı giymek zorunda kalıyorsun çünkü düşüyor
Btltr Depend kullanıp sezeryan olacak hanımlar dikişlerinizin üzerine lastiklerini getirmeyin,dikişlerin hava almasını sağlayın yani