010795 Bugün bebeğim tam 8 günlük, ancak yazabiliyorum , kızımla kavuşmam hayatımda yaşadığım en zorlu anlatım ve korku, acı ve şiddetli kramplarla geçti, sizleri korkutmak istemem anlatınca anlayacaksınız zaten, 4 Şubat günü doktor kontrolümüz vardı tam 38+6 olmuştuk, ANTALYA Kepez devlet hastanesine gidiyordum kontrollere ve çok iyi personel Güler yüzlü doktorları ile inşallah burada doğuracağım diyordum, neyse sabah kontrolde doktor bey doğum başlamış açılman var hafiften ama henüz çok değil istersen eve git dinlen sancıların çoğalırsa gel dedi, ben de eve gitmeye karar verdim, gece saat 23:00 civarı sancılarım çoğaldı artık geliyordu bebeğim, hemen eşyalar çantalar herşeyi alıp gittik Antalya Kepez Devlet Hastanesine, annem evde kalsın eğer yanlış alarm ise geri geliriz dedim, annem de ikna oldu, neyse hastaneye gittik doktor yatış verdi, bilmem kaç tane kağıt şu bu imzalattılar dünya kadar prosedür saat 00:00 ve yatışım yapıldı, asıl kabus bundan sonra başladı zaten, pişmanım ama yatışım verildiğinde eşime annemi getirme şimdi 6-7 gibi getirirsin sancılarım oluyor o da üzülmesin dedim, hemen beni NST’ye bağladılar sancılarım 127’lere çıkıyordu, doktor hiç gelmedi yanıma ebeler fon geldi alttan muayene edip hiçbir şey söylemeden gidiyorlardı yani yanıma uğrama süreleri 20 saniye kadar, NST’de duramıyordum sancılarımdan ve zaman geçtikçe geçtikçe sancıların şiddeti çoğaldı, NST’den çıkaralım azcık yürü diyorlar basıp gidiyorlar, insani bir duygu ile tek kelime etmiyorlar , saat 4-5 olduğunda bırakın benim kendimde olmamı çığlıklar atmaya başladım, telefonuma ulaşamıyorum ki eşimi arayayım annemi getir diyeyim düşünün, bağırıyorum kimse yok mu lütfen biri gelsin bana yardım edin diyorum insan olan vicdanı olan her kim olursa olsun 2 dk olsa uğrar korkma der bişey der di, ki yan odada bir bayan doğum yapacak, ailesi ortalığı birbirine kattı heryer kan revan bu kız ölecek biri baksın diye kavga ediyorlar, neyse şuurumu kaybettim kaybedicem hiç kimse gelmiyor en son saat 9:10 su yelimi aldım eşime mesaj attım ölçen gel beni burdan kurtar dedim, o arada onlar da yoldaymış, 10 dk geçmedi annem gelmişti annemi görünce yere yığılacaktım ki tuttum kendimi, anne beni burdan çıkarın dedim, eşimi zaten almıyorlardı içeri, annem gidip doktorlara bi bakarmışsınız kuzum ne durumda açılması ne durumda ilgilenen kimse yok mu bayılsa ölse kapısını açmamışsınız dedi,,, ve aldığı cevap şu kızınıza bakamayız şu anda bir sürü insan var sıra var 😳 neyse annem geldi beni giydirdi çıkılmaz anneme oradaki doktor kocası gelsin kağıt imzalayacak diyor ben açıdan bağırıyorum artık o kadar kötüyüm, annemle tartıştı gülcan doktor,, en son artık Allah’ınız da mı yok Allah rızası için susun ben ölçen dedim, neyse , o doğumhaneden o halde çıktığım an kurtuluşuma ulaştım sanki, Rabbim kimseyi ANTALYA Kepez Devlet Hastanesine düşürmesin, Allah herkesi VİCDANLI insanlarla karşılaştırsın ,,, neyse eşim hemen Vitale hastanesini aradı,,, Koray bey müsaitti o anda beni hemen hastaneye yetiştirdi eşimm ama yolda giderken çığlıklarla sancı çekiyorum ben ölürüm kızımı kurtarın ne olur diyorum , hastaneye gittik hemen Koray hoca gördü beni kızım açılman var doğum başlamış sabret normal doğur dedi ,,, yapamam çok korkuyorum dedim, tamamsan yatışı yap odaya geç bi bakalım dedi, amaçlı az daha sancı çeksem zaten benim normal doğacak, o da iyilik yapıyor bana ama ben o kadar stres yüklendim ki bebeğim ölcek ben ölcem diye korkudan açıdan artık şuurumu kaybetmek üzereyim, ebe geldi normal olsun doğum hızlanır düşüncesi ile duyunu patlattı, neyse nst’ye bağladılar en fazla 2 dk dayandım artık stresimden bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca acilenn sezeryana aldılar,,,, 15 dk sonra bebeğimin ağlama sesi ve yüzü,,, öp annesi dediler kucağımdaydı artık mucizem,,, eşim ve annem kapının önünde bekliyorlar sonra bebişimi temizlemeye götürdüler bende bi sürelik bi bilinç kaybı sonra kendime geldim, dikişlerim hallolmuştu beni alıp odaya götürdüler, odada annem de eşim de ağlıyor, mucizemi verdiler bana ve Rabbime şükürler olsun ki ikimiz de iyiydik,,, her yaşadığım için Rabbime şükürler olsun,,, herşeyde vardır bir hayır ben evladıma zorlu bir yolculukla kavuştum Rabbim sizin doğumlarınızı en güzelinden en hayırlı ve acısızından eylesin arkadaşlar,,, Allah’a emanet olun 💕💕